Van valami különbség a terhes tüneteknél, ha valaki kisfiút, illetve kislányt vár?
Igaz lehet,hogy a fiút váró anyukák a savanyút,még a kislányt váró anyukák a csokoládét kívánják?A kislányos anyukáknál ultrahangon melyik petezsák látható a jobb oldali,vagy a baloldali?
A húgom már belém beszélte,hogy tuti lányom lesz.(bár nem stimmel,hogy megkívántam a sört,pedig soha nem szerettem és az erős paprikát)Egyenlőre még nincsen hányingerem,szerinte ez az egy tünet nem lányos:)
Tudom,hogy buta kérdés,de érdekel,hogy kinek mi a tapasztalata?
Köszönöm a választ!
Az ultrahang papíromon ez áll,szabályos petezsák.Viszont nekem jobb oldalamon(petefészkemnél)szurkálgatott,amikor megtudtam,hogy terhes vagyok.Tesóm egyből tudta,hogy lányom lesz:)
Kíváncsi lennék,nem csak a babona miatt,hogy mi a fiús anyukáknál a várandós tünet és mi a lányos anyukáknál a várandós tünet.Nekem nincsen összehasonlítási alapom,első babám lesz.
A jobb,vagy a baloldali petezsák látható a kislányos,vagy fiút váró anyukáknál?Hát...tény,but*n fogalmaztam meg.
Amikor először voltam uh-on,valamit mondott az orvos a jobb petezsákkal kapcsolatban,de az izgalomtól nem is nagyon tudtam rá figyelni...hallottam,hogy egészséges és élő terhesség és itt nálam se kép,se hang nem volt.Annyira boldog voltam:)
Van akinél bejön, van akinél nem.
Nekem öcsém van, anyunak egyforma volt a két terhssége. Anyósom 2 fiút szült, mindegyiknél mást kívánt.
Én második terhességem élem, kicsit fáradékonyabb vagyok, és más ételeket kívánok, de még nem tudom, ő mi lesz:-)
Köszönöm a válaszokat!
Tehát konkrét dolog nincsen,értem.
Nem hiszek a babonában,bár ami azt illeti,nekem tipikus "fiús" terhességem van.Legalábbis ez idáig az volt.Csak a savanyú,sós, dolgok mentek le a torkomon,pedig eredetileg édesszájú vagyok.A pocim csúcsos,ami szintén csak babona,bár megjegyzem tényleg kis kukisunk lesz:D
Viszont mostanában már kívánom az édességet és igazából mindent.Erről nem szól a babona:)
Nincs tudományos alapja,viszont mégis sok kismamának bejön.A nagy számok törvénye alapján lehet,mégis van benne valami.
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!