100% os pontosságú a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
ma csináltam terhességi tesztet,ami negatív lett. De én mégis úgyérzem hogy terhes vagyok. Esténként hányingerem van,hányni is kell,mindig hirtelen jön rám. Napközben is rám jön 1szer legalább és olyankor muszát lefeküdnöm mert szédülök is. Elég fáradékony vagyok. Ezek kb 1 hete kezdődtek nálam. A kisfiammal mikor terhes voltam ugyanígy voltam. De a teszt szerint nemvagyok terhes. Mitől lehetnek ilyen tüneteim?2013. febr. 4. 21:59
1/6 anonim válasza:
Valószinüleg túl korán teszteltél és ezért nem mutatja ki, vagy nem vagy terhes, csak nagyon akarod és ezért beképzeled a tüneteket.
2/6 anonim válasza:
Tesztelj később és ne csak egy tesztre pisilj.
Tényleg az is lehet hogy csak bebeszéled, és azért produkálod a tüneteket.
Amugy mikorra nem vártad?
3/6 anonim válasza:
Kérdés, hogy elmaradt-e a menstruációd. És attól is függ, hogy mikor csináltad a tesztet. Célszerűbb reggel csinálni.
4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok rágörcsölve a gyerekkérdésre,mert a fiam még kicsi,és ilyen hamar még nem igazán lenne jó. Persze ha terhes vagyok megtartom és örülni fogok neki,de ha nem akkor sem esek kétségbe. A menzeszem még rendszertelen,mert kb 1 hónapja választottam el a fiamat, 2,5 hós volta kisfiam mikor szoptatás alatt megjött a bajom,4hós koráig szoptattam. Decembertől kezdett egy kicsit beállni mert megjött dec 3.án,és januárban meg 4.én. Tehát csak 1 nap eltérés volt. És decemberben kezdtem elapadni. Nemszoktam amúgy beképzelni semmit,nem vagyok az a típus,igazából attól félek leginkább hogy vmi más,komolyabb dolog áll a háttérben. Mikor a fiammal voltam terhes akkor a kórházi vérvételi hcg is negatív lett, pedig már 6hetes voltam akkor. De ha nem múlnak a tünetek,és 10.éig nem jön meg,kérek Uhra időpontot.
2013. febr. 4. 22:45
5/6 frászkarikaborsó válasza:
a negatív soha nem biztos, mert a teszt a pisiben lévő HCG hormont nézi, és a terhesség korai szakaszában még lehet hogy csak annyira kevés ilyen hormon termelődik hogy azért nem mutatja ki. Szóval ha nem jött meg és volt aktusod az elmúlt kb fél hónapban, akkor az is lehet hogy csak később estél teherbe és amiatt még a teszt nem mutatja.
a pozitív majdnem 100%-osan biztos, az nagyon ritka hogy pozitív a teszt és nincs baba.
6/6 A kérdező kommentje:
voltunk együtt a párommal,és nem vigyáztunk :) szeretnénk babát ezért is nem vigyáztunk,de ha nem lesz most hanem mondjuk csak pár év múlva akkor sem leszünk szomorúak. Jön amikor jön :) igazából csak azért örülnék kicsit jobban ha nem lenne most mert ha terhes vagyok azt tálalni kell. És a családom meg a barátnőim nemigazán örülnének neki,azon is kiakadtak hogy a kisfiammal terhes lettem és nem vetettem el,meg nemis adtam örökbe. Párom,anyósom nagyon örülne ha lenne mégegy baba csak anyámék ordítanának. Ezért is félek hogy terhes vagyok. De leginkább attól félek hogy megint cystám van :(
2013. febr. 5. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!