Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet seduxent és magne b6-ot...

Lehet seduxent és magne b6-ot egyszerre szedni a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Az orvosom írta fel, mert kicsit görcsöl a hasam, és nagyon fáj a derekam.
2009. szept. 4. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
a b6 csak vitamin!!!semmi bajod nem lesz tőle :)
2009. szept. 4. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
én inkább a seduxentől félnék. azt miért kell? (első voltam)
2009. szept. 4. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

A seduxen idegnyugtató és terhesség alatt egyáktalán nem ajánlatos szedni. Magne b6 pedig feszültségoldó hatású, ugye a b vitamin hiány okozhat feszültséget stb.,

A seduxenre én sem értem miért van szükséged,

ü-s

2009. szept. 4. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
A seduxen egy nyugtató, alvásproblémákra! Én biztos nem szedném, az nagyon erős gyógyszer. A dokid Seduxent írt fel? Ezt nem hiszem el!
2009. szept. 4. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
A szeduxent ne szedd.Ráadásul nem csak erős,de 24 óránál több idő kell a kiürüléséhez.Ha naponta szeded,akkor a szervezetedben felhalmozódik.A görcsre valamilyen természetes szer kellene.
2009. szept. 4. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
A seduxen simaizom lazító is (a méh is abból van), a kórházban is ezt adják fenyegető vetélés esetén, hogy visszatartsák, sőt még injekcióban is, ha erősödnek a görcsök. Szedjed nyugdogtan, sajnos nekem is kell.
2009. szept. 4. 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudta megmondani a doki, hogy mitől vannak a görcsök, meg a derékfájás, de amíg meg nem jön a vizeletvizsgálat eredménye, addig ezt javasolta. A vizelettenyésztés meg majd megmutatja, hogy nincs-e valami kórokozó, amitől esetleg fájhat a vesém/derekam, vagy más odalent.
2009. szept. 4. 12:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és elég stresszes is vagyok mostanában (nem volt éppen problémamentes az első trimeszter). Most már 16 hetes vagyok, remélem, nem lesz semmi baj. Szóval a seduxent gondolom, elsősorban a feszültségoldásra kaptam, illetve azért, mert a napi 3x2 magne b6 sem oldotta teljesen a görcsöket és a derékfájást...
2009. szept. 4. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

A seduxen feszültségoldó, ha kis dózisban szedi az ember Pl. 0,25 vagy 0,5-re gondolok. Nyilván ha már 2 mg-at írnak fel, az már nyugtató. Nekem is ezt ajánlották. Gondolom az orvosod tudja mit csinál, nem most kezdte a pályafutását, nem akar neked rosszat. Ha szükség van rá, szedni kell. Boldog babavárást!

38+4 h km

2009. szept. 4. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedtem Seduxent terhesség alatt. Véreztem és kaptam az orvos írta fel. Nem lett semmi bajunk tőlle.
2009. szept. 4. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!