Melyik nevet adnátok Dalka Liliána vagy Dalka Lilla? Köszi a segitséget mindenkinek jó egészséget.
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 10:49
11/22 anonim válasza:
Liliána :) nagyon szép :)
Dalka Liliána az sokkal hangzatosabb szerintem, mint Dalka Lilla!
12/22 anonim válasza:
Liliána.
Szebben hangzik. A Dalka Lilla nekem is fura, ha kimondom. "Dalkalilla" lesz belőle. :)
13/22 anonim válasza:
Szerintem Liliána, hogyha így hívnák, akkor is lehet Lillának szólítani!
14/22 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a babádtól, és figyelj a jelzéseire!
16/22 anonim válasza:
Egyértelműen a Liliána illik szerintem a vezetéknévhez, szebb is, mint a Lilla, a becézése , Lili is nagyon szép. A "Dalkalilla" egyben tényleg nem hangzik jól, a "kalilla", gyorsan "kavilla" lesz, és mostanában sokszor szokták használni valakire azt, hogy kavillál (hadonászik stb). Sajnos ilyen szempontokat is figyelembe venni.
De a férjem a Dalka Lili-re szavaz! (egyszerűen)
17/22 anonim válasza:
Lilivel és Liliánával Dunát lehet rekeszteni már...
20/22 anonim válasza:
szerintem a Liliána nagyon szép név , és örülök hogy a szüleim ezt adták nekem ^^, mert énis Liliána vagyok . Đe a Lilla se rossz ! (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!