Zsu Ko kérdése:
Fertőzésem van terhesség alatt. Tanácsa valamiknek?
Figyelt kérdés
Kérdezni szeretném, hogy tegnap tudtam meg, hogy ismét állapotos vagyok. Viszont van egy fertőzésem, vagy gyulladásom, amit eddig nem igazán sikerült kigyógyítaniuk a nőgyógyászoknak. Pár nap múlva, ha megjönnek az eredmények, kapok gyógyszereket. Viszont valaki átesett már ilyenen? Sikeresen ki tudta hordani a gyógyszerek, és a fertőzések után a babáját? Nagyon aggódom most, pedig mindenki próbál nyugtatni, hogy nem árthat a picinek a gyógyszer majd. 3 hetes terhes vagyok.2013. febr. 3. 15:42
1/3 anonim válasza:
MIELÖTT elkezdesz bármilyen gyógyszer szedni, azólj az orvosnak, hogy terhes vagy - akkor ugyanis el tudja dönteni, hogy milyen gyógyszert szedhetsz, ami hatásos is és a babának sem árt.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudja már, péntekre kaptam időpontot, addig megérkeznek az eredmények, csak hogy valakinek volt e már hasonló helyzete? Nagyon aggódom a kicsi miatt, szeretném, ha egészséges lenne
2013. febr. 3. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!