Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt zumbázó, vagy mást...

Vannak itt zumbázó, vagy mást sportoló, aktív kismamák?

Figyelt kérdés

Hamarosan indul nálunk a baba projekt, és igyekszem felkészülni :). Zumba-oktató vagyok, heti 2x tartok órát, és rettenetesen szeretem. Ha babás leszek, az első 3 hónapban nem fogom csinálni, lehet, órát sem fogok tartani, vagy legfeljebb a partvonalról mutogatok, de nem fogom tolni.

Utána viszont, ha nem lesz semmi baj, szeretném végigtáncolni a terhességet. Olvasgatom a sztorijaitokat, és sokaknál előjön a hátfájás, derékfájás, és azt is olvastam, a mozgás sokat segít. Szóval szeretném végigzumbázni majd a várandósságot, természetesen a magam intenzitásával, nem ugrálva, finoman.

Van itt olyan, aki végig sportolt a terhesség alatt? Mit a tapasztalatok? Jó volt? Nehéz volt?

2013. febr. 2. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem már 4,5 hónapos a kislányom. A terhességem előtt heti 4x jártam tornászni.Az első 12 hétben nem tornáztam egyáltalán, nem is voltam jól! Viszont a 13. héttől rendszeresen tornáztam minden nap, (na jó 1-1 nap becsúszott mikor nem). Szombati napon szültem és szerdán este még tornáztam! Nekem nagyon jól esett az utolsó is!
2013. febr. 2. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kocogni jártam, de amióta várandós vagyok, nem tudok menni mert az ugrálás miatt fáj az alhasam. Csak a séta megy. Sosem volt egy csepp vérzésem sem, de a mozgás részére érzékeny a babám, méhem, nem is tudom mim. Szerintem majd ha babás leszel, akkor tudod csak kitapasztalni hogy neked milyen a terhességed.
2013. febr. 16. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a 8-10. hét között nem zumbáztam csak, mert nagyon hánytam, de ezen kívül minden héten jártam becsülettel, utoljára 37 hetesen voltam. Fokozatosan finomítottam az ugrálást, a végére azt el is hagytam, de ezt leszámítva mindent csináltam becsülettel:) Én élveztem, a baba is élvezte, a doki nem ellenezte. Jó volt:D
2013. febr. 16. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak álmodom róla, hogy bármit is tudjak csinálni.. Gondoltam ha lemegy a 12 hét, elmúlik a rosszul lét akkor lehet neki állni. Aztán jött a bibi, hogy a rosszul lét nem múlik és ahogy telnek a hetek egyre jobban érzem a hasam.. fáj, húzódik, keményedik.. Nem is mernék a kismamatornán kívül mást. Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
2013. febr. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!