A méhlepény vándorolhat terhesség alatt?
A 12 heti uh azt írták, hogy hátsó fali placenta.
A 18 heti uh meg már azt , hogy mellső falon helyezkedik el.Ez hogy lehet?
Passz..nekem folyamatosan mellső fali a méhlepényem.
Sztem csak elnézte a 12. heti Uh-on a doki.Sztem az nem tud vándorolni,ha egyszer meg van tapadva,akkor hogy?!
26+3 hkm
szeritnem is elnézték.
viszont azon a falon, ahol megtapad, vándorol - illetve a méh növekedésével húzódik egyre feljebb
nekem végig mellső fali letapadású volt, illetve először a mégszájon tapadt meg, azóta kifejezetten figyelik, mennyire távolodik el tőle, átlag heti 3 cm-t megy felfelé, ami nem kevés...
a növekedés miatt változhat, nekem mélyen tapadt a hátsó falon 12 hetesen, volt is vérzésem belőle. a 18. uh-tól pedig jó helyen tapad a mellső falon és azóta is ott van.
24 hkm
20 hetesen éreztem már tényleges és napi szinten.De a legelső ,,rángást,, 16+5 hetesen éreztem.
(Első voltam)
Nekem 14 hetesen hátsó fali volt, és elérte a méhszájat, 16 hetesen mellső fali "lett" és fedte a méhszájat... nyilvánvaló, hogy elnézte a szonográfus, de ennyire???
Én is csak reménykedem, hogy hamarosan kúszik felfelé szélsebesen, ahogy növekszik a babuci és vele együtt tágul a méhem!!!
Végülis van még bő 5 hónapom! Bizakodom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!