Normális az ha a nő a terhesség alatt is fogyókúrázik,
de közbe szedi a vitaminokat?
Egyáltalán nem normális dolog.
2013. febr. 1. 18:34
szerintem ez beteg dolog ha eleve kövér volt miért nem előtt fogyott le ha annyira akart terhesen fogyózni a világon a legelmebetegebb dolga...szedheti a vitamint de kitörölheti vele a táplálék nagyon fontos...de szerintem ez hülyeség h 20 kg-ot fogyott...szerintem egy ilyennek sajnos a babája sem lesz egészséges...
2013. febr. 1. 18:36
3/10 A kérdező kommentje:
A babának milyen baja lehet ettöl?
ugyan mi??? gondolkodj!!! Nem kap elég táplálékot vitamint... nem fejlődik, növekedik eléggé a csontjai mindene visszamaradott lehet...Eleve biztos h nem születik normális súllyal a kicsi....rengeteg problémákat okozhat egy ilyen dolog...akár még vetéléssel is végződhetne egy ilyen...neten olvass utána
2013. febr. 1. 18:47
Fogyókúra vagy diéta? Mert vannak kismamák, akiknek orvosi utasításra és orvosi felügyelet mellett az egész terhesség alatt diétázniuk kell. Ha megkapja a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, szénhidrátot, stb. ami kell a baba fejlődéséhez, akkor nem lesz baj. A diéta általában nem éhezésről szól, hanem a felesleges plusz kalóriák kiiktatásáról, de a szükségeset megkapja az anyuka és a baba is.
A barátnőd fogyókúrázik csak úgy magától vagy diétázik ellenőrzés mellett?
2013. febr. 1. 18:49
kedves utolsó ha elolvasod az nem diéta mert aki diétázik TERHESEN 80valahány kilóról nem fogy le 60 vmennyire...
2013. febr. 1. 18:52
ugyan már nyilván látja orvos a babát uh-n és nme talált semmi rendellenességet. a baba leveszi ami neki kell. én is diétázok mert cukros vagyok, akkor hol itt a különbség, alig ehetek szénhidrátot állanódan éhes vagyok mert a fehérjével nem lakok jól. reggeli csak egy szelet vékonyka kenyeret vagy egy db zsemlét ehetek, mert ha többet eszek akkor felmegy a cukrom az egekbe és akkor az nem lesz jó a babának se. na akkor hol itt a különbség. nyilván aki 80 kilós nő létére annak van miből visszafogni mármint ételmennyiségből. és azért mert valaki terhes nem kell még annyit zabálnia, így lehet fogyni, nem ő az első ilyen anyuka. na én a rubin rékától vagyok rosszul aki 45 kg-ból is fogyni akart terhesen és szült egy 2 kilós babát, na az ilyen nem normális az biztos.
2013. febr. 1. 18:52
persze fogja vissza ne zabáljon de azért vedd alapul h ennyi fogyás vagy 20 kg terhesen azért az RENGETEG és nem normális...igen van akinek muszáj visszafognia magát mert cukros stb de az nem azt jelenti h most kezdj bele egy orbitális fogyásba...és hát igen az a Réka az is szörnyű nem véletlen szülte 2,5kg gyereket azért az sem normális súly...na mindegy
2013. febr. 1. 18:54
Mivel sokan nem tudják mi a különbség fogyókúra és diéta között, meglehet hogy itt is "csak" diéta történt és nem fogyókúra. A kérdésre válaszolva, a koplalás, éhezés NEM normális és árthat a babának, a diéta viszont nem jelent koplalást, mert ez csak arról szól hogy az ember odafigyel arra hogy csak egészséges ételeket egyen, és inkább sokszor egyen keveset mint kevésszer sokat.
Amúgy ha "hatvan pár kiloval ment szülni" akkor már kiderült hogy egészséges-e a baba vagy sem.
2013. febr. 1. 19:29
Hát, ez nem igazán normális dolog! Fogyókúrázni nem szabad terhesen, csak diétázni (ésszerűen)! Mindenesetre azt jól tette, hogy vitaminokat szedett, így legalább a baba megkapta a legszükségesebbeket, remélhetőleg!
2013. febr. 2. 11:09
Kapcsolódó kérdések: