Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi vezethet ahhoz, h.14-15...

Mi vezethet ahhoz, h.14-15 hetesen elkezdjen szivárogni a magzatvíz?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, talán valami fertőzés. Mióta folyik? A doki mit mondott?
2013. febr. 1. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem folyik(remélem),csak mikor mentem wcre vizes folyásom volt,és megijedtem.sajnos kattog az agyam,mert már 1 hónapja ágyba vagyok kényszerítve,mert van egy heamatomám,amikétszer elkezdett vérezni,és míg nem tűnik el,meg nem tisztul ki,feküdnöm kell,és igy sok időm van rettegni mindentől. :(
2013. febr. 1. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is elég vizes a folyásom:) Ne aggódj minden rendben lesz:)
2013. febr. 1. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Barátnőmnek a 16.héten folyt el a magzatvize,sajnos meg kellett szülnie a babát..:-(Nála a méhszájon mutattak ki streptococcus fertőzést utólag,ez okozott felszálló fertőzést nála,és emiatt repedt meg a magzatburok.Neked bolodg babavárást kívánok,és ne aggódj,nem lesz semmi baj,az én 2 terhességem alatt is többször volt nagyobb mennyiségű,vizes folyásom,és mindkét alkalommal végig ki tudtam hordani a lányimat:-)Üdv:Tamy
2013. febr. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!