Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhessági teszten extra de...

A terhessági teszten extra de nagyon extra halványan ott van a 2. csík?

Figyelt kérdés

Nem jött meg, és előző hónapba is kevés volt a mensi...

és arra gyanakodtam h 2 hós terhes vok....de ha annyi lennék akkor azt már egyértelműen kimutatta volna a teszt, 1 hós terhes meg tuti nem lehetek...

2009. szept. 3. 08:30
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és csak másnapra lett rajta az az extra halvány csík, aznap semmi
2009. szept. 3. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Legkésőbb 10 PERC alatt jelentkeznie kell az eredménynek, tehát ismételd a tesztet 1 hét múlva. Azt a HCG szintet okozhatta valamilyen fertőzés vagy gyógyszeres behatás is. Olvasd el a teszt tájékoztatóját.
2009. szept. 3. 08:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az a biztos ha elmész a nőgyógyászodhoz!

De szerintem babás leszel, mert ha megsem jött és már halványan ott a csík.

De mondom, biztosat úgyis csak a doki tud mondani!

28 hetes kismama:)

2009. szept. 3. 08:34
 4/10 A kérdező kommentje:

de a pláne az h szedek fogamzásgátlót...

csak a bibi h az első babám is közbe fogant...de őt későn vettem észre mert volt mensi....

ezért furi a halvány csik mert ugye szedek gyógyszert és 1 hónapja nem volt sex...csak előtte....

2009. szept. 3. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát nem hiszem akkor h baba!mert ahogy te is írtad 2 hónapos terhességnél már tuti erősen és azonnal megjelent volna a csík!nem padig másnap és halványan!de biztosat tényleg csak a doki fog tudni mondani!
2009. szept. 3. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A tesztekre rá van írva hogy milyen esetekben mutatnak ki (a terhességen kívül) pozitív eredményt. Ha jól emlékszem ezek nőgyógyászati problémára utalhatnak. Érdemes lenne dokihoz menni. De lehet hogy a teszt volt hibás. Én csinálnék még egyet.
2009. szept. 3. 08:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy másik gyártótól is egy tesztet, és ha azon is van valami, akkor menj el dokihoz. Bár szerintem amúgy is el kéne menni, ha a mensivel problémák vannak. Lehet, hogy másik gyógyszert fog írni.
2009. szept. 3. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell teszt, nem vagy terhes, de menj el a dokihoz, nehogy valami bajod legyen.

10 perc múlva nem értékelhető a teszt, én is jártam így, természetesen nem voltam terhes.

17 hetes kismama

2009. szept. 3. 09:32
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!megnyugodtam:)
2009. szept. 3. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
90 % hogy kisababa van , mert amikor lehelőször csináltam a tesztet nekem is nagyon halvány volt a csík és menszi előtt csináltam 1-2 nappal és most vagyok 14dik hétben :-) SOK SIKERT
2009. szept. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!