Volt már valakinek olyan, hogy a felfázás miatt lett valami baj a babával?
10 hetesen kapott el minden nyavalya, tök ideges voltam. Még az ételallergiám is kijött mellé, úgyhogy nagyon rossz volt minden.
Most a lányom 2,5 éves és makk egészséges.
Hú, már pontosan nem emlékszek (3 éve volt), de azt tudom, hogy nem kaptam gyógyszert! Lázra azt mondták vegyek be valamit, de csak ha 38 fölé megy. Amúgy semmit nem adtak.
Kicsit elhúzódott így a betegség amúgy, kb. 2 hétig elég rosszul voltam (de mint írtam ehhez hozzá jött az allergia is, amire szintén nem szedhettem semmit, csak kálciumot).
Engem 13 hetesen 3 napra fektetett be a dokim kórházba, mert felfázás miatt 3000-ről 3100-ra nyílt a méhszájam. (Volt a felfázás miatt egy kis folyás, és a gyulladástól nyílt).
Azóta itthon vagyok, és már maradok is táppénzen, mert amúgy táncot tanítanék... Az meg így véget ért...
A babának semmi baja, de nagyon vedd komolyan, mert sokkal sérülékenyebbek vagyunk ilyenkor!Vigyázz magatokra! Ö nem tud szólni, hogy ANYAAAAA FÁZOOOM!
Jó babavárást!
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!