Kismamák, beoltattátok magatokat influenza ellen?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 19:19
11/17 anonim válasza:
Én sem olttattam be magam, nem is tudtam volna, most telik le a 12. hét, talán már lehetne, de mire kifejti a hatást az 2-3 hét, akkor meg minek? Persze félek, ma voltam házidokinál, csak beutalókért, és behívtak, várnom is kellett...stb, nem örültem neki!Szinte végig a szám és az orrom előtt volt a sálam, még a rendelőben is, nem zavartattam magam, bár azt mondják, nem sokat segít!Azért én így jobbnak éreztem!
12/17 anonim válasza:
Ez szerintem iszonyat nagy felelőtlenség egy orvos részéről, főleg influenza időszakban!!! nekem is az orvosomhoz betelefonáltam, hogy megyek, megírta a beutalót és csak be kellett kopognom, kihozta az asszisztens, elmondta a tudnivalókat. Én akkor inkább nem mentem volna, ha ez nem így történik. Már válaszoltam, én sem oltattam be magam, mert úgy gondolom, hogy az influenzának már annyi fajtája van és évről évre több, hogy az oltás nem nyújt minedgyik ellen védelmet, ráadásul eddig sem volt jellemző, hogy elkapjam, ezért az oltás (amivel ugye egy kicsit megbetegítenek, hogy immunis legyél rá) csak felesleges tortúra, és ki tudja, hogy milyen hatása van a babára (ugye ezt még nem tudhatják biztosan). Inkább szedtem sok vitamint ()főleg C és D vitamint) és nem mentem olyan környezetbe, ahol nagy eséllyel elkaphatnám, pl. az orvosi váró. Hívd fel szerintem, mond el neki még egyszer az aggodalmad, és kérd meg, hogy soron kívül bemehess. Neki semmibe nem kerül, nem értem, milyen rugalmasságról van szó! a babád megér ennyi talpraesettséget!
13/17 anonim válasza:
Nem, a dokim is azt mondta, hogy felesleges!
14/17 anonim válasza:
én sem adattam be és a következő terhességemnél sem fogom!
15/17 anonim válasza:
9 vagyok: szabad orvosválasztás van: ha ennyire rugalmatlan ( bár én ezt nem így nevezném) célszerű váltani.
Ha ez nem megy valamilyen okból, akkor vigyél szájmaszkot, az valamennyire megvéd a fertőzésektől.
16/17 anonim válasza:
Igazatok van, de egyébként nem ez az általános, most helyettesítés volt...remélem csak 1x fordult elő! viszont, szerintem nem tudjuk teljesen az ilyen helyzeteket elkerülni, hiszen pld. hétfőn a kórházba kell mennem genetikai vizsgálatra, rengeteg kismama és kísérőik ...stb..!és bizony, ha kell fél napot ott fogok tölteni!mit tudok tenni, h ne kapjak el semmit?sztem nem sok mindent!
17/17 anonim válasza:
Soha nem oltattam be magam, most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!