Terhesség alatt lehet használni szeretkezéshez sikosítót?
Szia!
Hát gratula az elöttem szolohoz kicsit el van tévedve biztos nem volt még terhes, szabad sexelni ha az orvos külön nem tiltja,sikosítot is lehet használni.
csatlakozom az elöttem szólóhoz.ha orvos külön nem tiltja,akkor szabad a szex az utolsó hónapig.
A síkosító is szabad.
21.hetes kismama.
Az első válaszoló egy barom!
A többiekkel egyet értek!
Igazuk van az elöttem szóloknak. terhesség alatt lehet szexelni csak ényleg ne vigyétek túlzásba ne most akarjátok kiprobálni a kama szutrát;P
De az utolsó hónapban én ugy tudom h a babának fájhat a dolog mert olyankor már elég nagy és teljesen kivan fejlődve és a feje is jön jön előre felé.. Ugyhogy vigyázz az utolsó pillanatokkal nehogy a párod meg a bébyke feje egymásba ütközzenek.
Amúgy nem jó neki az állandó rángatás sem ami ugye a kibehúzogatástól van..
De azért lehet csak ovatosan... Boldog várakozást kivánok
Lehet használni, csak az orvost is kérdezd meg hogy ő mit ajánl.Mert azért lehet benne olyan anyag ami a babának nem jó... pl. ami vérbőséget okoz...
A terhesség alatti szeretkezést pedig ha az az orvos nem tiltja akkor egészen a szülés megindulásáig lehet. A babának nem árt még a legvégén sem,hisz akármilyen nagy is kismedence tetején helyezkedik el(mivel oda csak a vajúdás alatt kerül a buksija)és apa bármennyire taktikás, odáig nem ér fel... :D
Szóval az utolsó pillanatig lehet...ha az orvos nem tiltja, de ált. ha tiltja akkor általában a koraszülés kockázata miatt teszi, így a 37.hét után már lehet újra.
Speciel nekem 4 napos túlhordással a szülésznőm javasolta, hogy töltsünk el apával egy romantikus estét hátha.... pár órával később meg is indultak a fájások. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!