Mekkora a pocakotok 35 hetesen?
Figyelt kérdés
Csak azért mert az enyémet mindenki nagynak találja...2013. jan. 30. 14:58
11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem az enyém tényleg óriási... Jézusom!
2013. jan. 30. 20:27
12/21 anonim válasza:
huuu, tényleg nagy, de szerintem az enyém se kicsi ;)
Neked mennyi volt a derekad előtte?
7-es
13/21 A kérdező kommentje:
Ez az amit nem tudok :)))
2013. jan. 30. 21:26
14/21 anonim válasza:
Nekem 98 cm :) És második baba...méretei jók, pont egy hete voltunk uh-n. 35 hkm
15/21 anonim válasza:
16/21 anonim válasza:
még mindig 4.-es...szerintem az enyém nagyobb és még csak 34. hetes vagyok. Hány cm és kiló vagy? 165 és 77 kiló vagyok.
17/21 anonim válasza:
Milyen szép nagy pocakotok van :) rajtam ha kabát van nem hiszik el h terhes vagyok,sajna képet nem tudok föltölteni mert telröl vagyok fent.de 35hetesen 100 cm a hasam,a növérke aki ctg-t csinálta tegnap azt mondta 29-30hetesen szokott ekkora hasa lenni a kismamáknak:) doki szerint minden rendben,30hetesen 2054g volt,csak azt nem értem hol fér el bennem :) de biztos megoldja :)
18/21 anonim válasza:
Az enyém mindkétszer kicsi hasam volt.Elsőnél 102 cm-es pocakkal mentem szülni 11 nappal a kiírt elött,2800 gr lett a lánnyom. Másodjára 106 cm-es pocakkal mentem szülni ikreket! Egy hónappal elöbb 4,5 kg volt a kép gyerek.
19/21 anonim válasza:
Nekem 108 cm volt 35 hetesen. 60 kg-ról indultam és akkor volt rajtam kb 10 kg. Én úgy éreztem, hogy csak a nagy hasam van... De a 122 cm tényleg nem semmi :-)
20/21 anonim válasza:
Pont ma vagyok 34 hetes, és elég kicsi a hasam 90 cm (65 cm-ről indultam), most 167 cm és 65 kg vagyok.
Egy hónapja voltam uh-n, eddig minden rendben volt, még nagyobb is a baba egy héttel az átlagosnál.A doki szerint én genetikailag "kis hasú" vagyok :-) 12-én megyek 36 hetes uh-ra és kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!