OFF: 8 hetesen biztos hasi lesz? Ahol én tudom, ott 12 hétig mindenhol hüvelyi van...
2009. szept. 2. 13:49
3/10 anonim válasza:
Nem mindenhol alkalmazzák a hüvelyit.
2009. szept. 2. 13:50
4/10 anonim válasza:
Én 7 hetesen mentem először dokihoz és hüvelyi ultrahang volt. Rendesen lehetett látni a picit és már dobogott a szíve. :) Aztán 8 hetesen visszakellett mennem és akkor hasit csinált,de azon én nem láttam semmit. Ilyenkor még jobb a hüvelyi.
2009. szept. 2. 14:47
5/10 anonim válasza:
Már dobogott a kis szíve.De nekem is hüvelyi volt még,még a 12. heti is az volt.A 18. heti volt az első hasi uh.
2009. szept. 2. 15:25
6/10 anonim válasza:
Nekem hüvelyi volt, lehetett látni a petezsákot, benne egy kis barba papára emlékeztető nudlit ami mocorgott, hajlítgatta magát :) A párom a szívhangot is látta, ahogy pulzál, én sajnos ebből az élményből kimaradtam.
2009. szept. 2. 19:17
7/10 anonim válasza:
Az én dokim nem szívesen csinált hüvelyi uh-t, csak egyszer a 10. héten. a 8. heti uh-n tényleg csak egy babszemet látsz, amiben mocorog valami, hallhatod, ahogy mint egy gyorsvonat zakatol a kis szíve. Először ez a szívhang egy kicsit ilyesztő, mert úgy gondolnád, hogy túl gyorsan ver, utána hozzászoksz és ez lesz a legszebb zene a füleidnek.
Nekünk a babszem a 8. héten 23.9 mm volt.
2009. szept. 2. 21:08
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Sajnos, ahová én járok, ott nincs hüvelyi uh, csak hasi.
2009. szept. 3. 09:36
9/10 anonim válasza:
21:08-as vagyok. Én pont azt írtam le, hogy a hasi uh-n mit lehet látni. Az én dokim csak egyszer csinált hüvelyit, mert durvának tartja és ha nem muszály, akkor miért "matasson"? Hidd el a hasi uh-ga is nagyon jól lehet mindent látni és nem olyan kellemetlen. A 10. héten nekem csak azért csinált hüvelyit, hogy megállapítsa a magzat elhelyezkedését pontosan (ill. 100%-ban azt, hogy nem méhen kívüli). Annyira idegesített az uh, hogy nem is tudtam a monitorra koncentrálni, mert közban forgatta a vizsgálófejet és feszített.
A hasi uh-n meg csak egy kicsit kenceficés leszel és nyugodtan megnézheted, hogy mi is az amit ő lát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!