18 hetes kismama vagyok. Ma voltam ultrahangon ahol azt mondta a doki hogy a 18 héthez képest kicsit kisebb a baba. össze néztem a 12 hetes ultrahangos lelettel és ott nagyobbak voltak a számok. Miért lehet ez? 3 hét múlva kontrollra kell mennem.
szerintem ezzel addig nincs baj ameddig kevesebb mint 2 hét a méretbeli lemarADÁSA....
Meg majd 2 hét múlva úgy is meglátjátok mennyit nőtt, nem hiszem hogy baj lesz vele...lehet genetikailag ilyen és nem lesz túl nagy baba:))
7-es, azt mondom, illetve írom, amit én meg is tapasztaltam!
21 hetesen a debreceni genetikán csináltak nekem ultrahangot, ezt követően majdnem 3 héttel később a saját orvos csinálta a következőt, és a kettő között szinte semmilyen növekedés nem volt!!!!!!
Egyébként meg nyilvánvalő, hogy ha a kérdező esetében vmilyen nagyobb probléma lenne, akkor nem 3 hétre hívta volna vissza a dokija!
Kérdező, ez egyáltalán nem rossz eredmény!
Összehasonlításként:
Bpd 41 mm
Fl 26 mm
ez volt a mi eredményünk a 18 hetes uh-on!
Ehhez képest most 33 hetesen 2500 gr :) ami nem éppen aprócska!!
10-es pontosan így van, ahogy írod!!
Én 18 hetesen voltam 4 nap alatt 3 különböző helyen uh-on (Debrecen genetika, Istenhegyi Géndiagnosztika, saját orvos) és mind a 3 különböző méreteket mért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!