Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismama vagyok. Ma...

18 hetes kismama vagyok. Ma voltam ultrahangon ahol azt mondta a doki hogy a 18 héthez képest kicsit kisebb a baba. össze néztem a 12 hetes ultrahangos lelettel és ott nagyobbak voltak a számok. Miért lehet ez? 3 hét múlva kontrollra kell mennem.

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 17:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel addig nincs baj ameddig kevesebb mint 2 hét a méretbeli lemarADÁSA....

Meg majd 2 hét múlva úgy is meglátjátok mennyit nőtt, nem hiszem hogy baj lesz vele...lehet genetikailag ilyen és nem lesz túl nagy baba:))

2013. jan. 28. 18:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Orvos se mondott ugy semmit hogy baj van csak ezt az egyet hogy kisebb egy kicsit. Elvileg ezen az ultrahangon látszódnia kéne hogy kisfiú lesz vagy kislány :) Hát az én pocaklakóm szégyenlős nagyon. Hason feküdt.:) 4d-s ultrahangról mi a véleményetek?
2013. jan. 28. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:

7-es, azt mondom, illetve írom, amit én meg is tapasztaltam!

21 hetesen a debreceni genetikán csináltak nekem ultrahangot, ezt követően majdnem 3 héttel később a saját orvos csinálta a következőt, és a kettő között szinte semmilyen növekedés nem volt!!!!!!

Egyébként meg nyilvánvalő, hogy ha a kérdező esetében vmilyen nagyobb probléma lenne, akkor nem 3 hétre hívta volna vissza a dokija!

2013. jan. 28. 18:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, leírnád esetleg, hogy pontosan milyen méreteket mért az orvos?
2013. jan. 28. 18:25
 15/18 A kérdező kommentje:
bpd:38 mm FOD: 49 mm Fl:23,6 mm.
2013. jan. 28. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez egyáltalán nem rossz eredmény!

Összehasonlításként:

Bpd 41 mm

Fl 26 mm

ez volt a mi eredményünk a 18 hetes uh-on!

Ehhez képest most 33 hetesen 2500 gr :) ami nem éppen aprócska!!

2013. jan. 28. 18:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit megnyugodtam már megijedtem hogy valami baj van a kisbabával. De azt én is gondoltam hogy ha nagyobb baj lett volna akkor nem várna 3 hetet. Köszi mindenkinek.
2013. jan. 28. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:

10-es pontosan így van, ahogy írod!!

Én 18 hetesen voltam 4 nap alatt 3 különböző helyen uh-on (Debrecen genetika, Istenhegyi Géndiagnosztika, saját orvos) és mind a 3 különböző méreteket mért!

2013. jan. 28. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!