Létezik? Megnéztem ezen a z olasz oldalon a bpd79.8mm és testsulynak majden 4kg mért 32 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 18:31
1/4 anonim válasza:
Kizárt szerintem, ez a BPD 32. hetesnek teljesen jó. A súly kalkulálásához a BPD-én kívül a mellkas átmérője is kell tudtommal. Ez a számolgatás is csak max. az érdekesség szintjén lehet érdekes, nem igazán lehet készpénznek venni az így kapott adatokat.
2/4 anonim válasza:
Mindkét értéket be kell írni ahhoz hogy jó eredményt adjon az oldal!
3/4 anonim válasza:
ezen az oldalon nézed?
ehhez kell a haskörfogat is. nekem a 37. héten ugyanazt a súlyt írta, mint amit UH-n megállapítottak. A babám BPDje 9,8 volt a 37. héten és 3,3 kgnak saccolta.
4/4 anonim válasza:
Érdekességként írnám, hogy múlt hétfőn barátnőmnek a doki UH-n az összes adatból 3600 grmot állapított meg. Szombaton megszületett a kislánya 2900-el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!