Ti melyiket vennétek vagy vettetek a babátoknak?
Hintát!!!!
Abba bele tudod rakni, mintha pihenőszék lenne, meg hintáztat is!
Pihenőszék gyanànt ott a hordozó, viszont kézzel fárasztó ringatni!!!
Nagy segítség a hinta!!!
Szerencsére mi kaptunk kölcsönbe. Nagyon szerettem volna én is, de nem tudtuk megvenni, de utólag jobb is: a pihenőszék akkor jó mikor nagyon picúr, mikor már a fiam kezdte magát erőltetni, állandóan izgett-mozgott benne, nem tetszett neki. A hintából meg azonnal ki akart szállni mikor beletettem. :( Inkább ha veszel végy használtan valamelyikből.
Én a konyhába vittem magammal max 30-40 percre babahordozóba, jól elvolt benne.
Húú nehéz kérdés. Barátnőmnek mindkettő van mindkettőt nagyon szereti a gyerek. Én az első babámnál még mindkettőt tök feleslegesnek tartottam, de a másodiknál már vettem rezgős pihiszéket egy megváltás volt, a hasfájós babám csak abban volt hajlandó megnyugodni sokszor nagyon szerettük.
A hinta nem tudom lehet hogy tovább jó talán mert hintázni később is szeretnek a babák, a pihiszékben viszont olyan 4-5 hónaposan már nem maradt meg a fiam, mikor megtanult forogni ülni, már nem szeretett benne lenni.
Nekem mindkettő volt, igaz a pihenőszék nem rezgős volt. Mindkettőt imádta a gyerek.
A pihenőszék nekünk speciel arra is jó volt,hogy ha pl. elutaztunk egy wellness hétvégére, akkor vittük magunkkal és így akár a medence mellett el tudtuk benne altatni.
Vagy, ha a mamához mentünk, akkor is vittük!
Ha választani kellene, akkor én rezgős pihenőszéket venném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!