4D ultrahang? Van olyan aki megteheti és mégsem megy el? Miért nem? én elszerettem volna menni de az anyagiak egyre jobban nem engedik
Én sem voltam, most várom a második babát és Vele sem megyek. Megtehetni éppen megtehetnénk, de számomra nincs olyan vonzereje a 4D-nek, mint sokan beszámolnak róla. Valahogy sokkal izgalmasabb így, hogy álmodozom Róla, elképzelem, milyen lesz, aztán a végén, szülés után jön a meglepetés :-)
Nekem így meghittebb. Persze a sima UH-on voltam, az lenyűgözött, ahogy mozog a baba, meg látszanak a pici ujjpercei is, de ennyi pont jó ...
Sziasztok!
Én a kisfiam egy sima ultrahanggal észre nem vett rendellenesség miatt 21hétig hordtam a szívem alatt. Mikor kiderült másnap azonnal megyei kórházban néztek 4D-vel, és igen sajnos meg kellett szülnöm a fiam. Ezt a rendellenességet már a 12-ik héten észre kellett volna venni.
A következő terhességeimnél végig szigorúan 4D-re mentem, mert az ismétlődési esélyei a betegségnek magasak voltak. Letojtam hogy mennyibe kerül, ettünk retket ha kellett, de ezt az uh-t akkor is meg kellett csinálnunk ha cigány gyerekek potyognak az égből akkor is. Nem volt kötelező, csak ajánlott.
viszont a mozizás céljából kifizetett súlyos tízezreket butaságnak tartom, de azért érdemes (lenne) mindenkinek a középidőben elmenni egy alapos 4D-re, vagy még előtte, hogy biztos minden rendbe legyen a babával.
Azért nem mindegy, hogy 12hetesen veszted el a gyermeked, vagy félidőben. Az egyiket műtétileg megoldják altatásban, a másikat végig kell vajúdnod és megszülni ép ésszel mintha simán szülnél. Tehát ezért fontos a 4D!. Senki nem gondolhatja hogy pont vele nem fog megtörténni! De! Én is azt gondoltam, hogy velem ilyen soha, és tessék! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!