ugye a kérdés csak elméleti??? szegény babák ha ez valós....szörnyű....
amúgy gondolom kicsit hosszabb ideig, amíg a másik baba életét is kioltják és kiszippantják az illetőből...Azt hogy altatnak-e nem tudom, biztos. Hála Istennek nem voltam még ilyen helyzetben, van 2 kisfiunk.
abban az esetben értem meg aki ilyet tesz ha betegen születnének a babák és el kellene venni őket..
2013. jan. 25. 22:26
2/11 anonim válasza:
Az orvosoddal kell megbeszélni, milyen módon műt. van, aki altat, van, aki csak érzéstelenít.
2013. jan. 25. 22:35
3/11 anonim válasza:
Reméljük nem komoly a kérdés...!
2013. jan. 25. 22:42
4/11 anonim válasza:
Ha kér az illető altatást kap... Hogy mennyi ideig tart nem tudom.
(kedves első, szerintem az ilyen döntés alapból nehéz és a kérdező nem a véleményünket kérte a dologról)
2013. jan. 25. 22:42
5/11 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak, sok év várakozás után. Most már elmúltak két évesek.
Ettől függetlenül nem fogok ítélkezni...
És más se tegye. MIndenki kezdjen el a saját portáján söprögetni először.
Amúgy egy hülye kérdés. Egy iker abortusz hosszabb ideig tart?
2013. jan. 25. 23:00
6/11 anonim válasza:
Már a kérdés elolvasásától összerándul a gyomrom... :(
2013. jan. 25. 23:30
7/11 anonim válasza:
Valsz nem sokkal tovább mint az egy magzatos. Ha tovább is, max pár perccel. kb. 15-max 20 perc de nem érzékelsz semmit, mert gázzal elaltatnak, s kb 40-50 perc múlva fogsz felébredni. Vagy a műtő előtérben, vagy a szobádban..
2013. jan. 26. 00:25
8/11 anonim válasza:
Beszéld meg az orvosoddal, hogy altatást szeretnél. Szerintem ennek semmi akadálya sincs. A gyakorlatomon volt olyan nő akinek spontán vetélése volt de nem fejeződőtt be mivel nagy félt a küret kaparástól mondták neki, hogy elaltatják.
2013. jan. 26. 16:00
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors tájékoztatatást!
2013. jan. 26. 18:22
10/11 anonim válasza:
Az hogy valaki így dönt annak mindig komoly okai vannak, nem tudjuk mi áll a háttérben így ítélkezni se szabad. Természetesen kapsz altatást, és szerintem egy óránál tovább nem tart a műtét. Bár ebben nem vagyok biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!