Lehetséges így a terhesség?
Nem
De elég bizarr h a menstruáció első napján védekezés nélkül voltatok együtt.
Nem értetted amit írtam!
Menstruáció első napja! Jó reggelt! Jó lenne tisztába lenni a dolgokkal mielőtt szexelsz esztelenül. Így belekezdeni, hogy avval sem vagy tisztában, hogy mikor lehetsz terhes és egyáltalán védekezés nélkül.
Nevetséges vagy. Nőj fel előtte!
Nyugodtan csinálhatod a menstruáció bármely napján, pláne védekezés nélkül. Csak ne lepődj meg ha később arra kerül a sor, hogy gyerek téma akkor nem fog összejönni.
Ugyanis a méhszáj ilyenkor nyitott és sokkal nagyobb az esélye, hogy elkapsz bármit.
De csak hajrá. Nem az én életem!
Hát nekem is mindig a mensi 2. meg 3. napon volt erős az elsőn alig volt,de nekem akkor is undorító,ha valaki a menzesz közben csinálja!!!Nem értem,hogy miért nem lehet kiélni magad abban a 21 napban amíg lehet szabadon,és miért kell még a testedet ilyenkor is kényszeríteni szexre?!Ennyi pihenés a hüvelyednek is kellene,és legalább abban az 5 napban tiszteld már meg a testedet,hogy hagyod,hogy pihenjen és nyugodtan letudja a menzeszt!!!
Én a menzeszem alatt soha nem szexeltem,mert néztem magam annyiba,hogy legalább olyankor nem ,,kínoztam,, magam!!
23L/25+3 hkm
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!