Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális dolog, ha...

Mennyire normális dolog, ha 25. hétig még nem vettek kenetet?

Figyelt kérdés
Nektek mikor vettek? Én ma töltöm a 5 hetet, de sajnos még nem vetek. Pedig nyugodtabb lennék, ha vettek volna, mert folyás miatt már 2x kellett kúpot használnom. SZTK-ba járok, nincs dokim.
2013. jan. 25. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem vettek kenetet, de ha jól tudom 34-36. héttől szokták.
2013. jan. 25. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha SZTK-ba jársz, felejts el bármilyen ellátást.

Nekem se kenetvétel nem volt, se rákszűrés, a méhszájamat sem nézték meg sohasem.

41. héten szültem, a vége felé is csak kétnaponta kellett NST-re mennem, pedig ilyenkor úgy tudom már naponta kellene menni és magzatvizet sem néztek.

Mikor szültem már meconiumos volt a víz, szerencsére a babám egészséges.

2013. jan. 25. 22:07
 13/13 A kérdező kommentje:
SZTK-ba járok, de itt nem rossz az ellátás. Minden hónapban kézi vizsgálat, dopler, haskörfogat mérés. Csak ezt a kenetvételt hiányolom valamiért.
2013. jan. 26. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!