Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is fáj a fejetek? 29...

Nektek is fáj a fejetek? 29 hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés
már 3.napja tompán nyom fejem...folyadékot iszok rendesen...lehet többet kellene?vagy mi lehet a baj?este így fekszek,reggel így ébredek.
2013. jan. 22. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Napi 3 liter folyadékot kell inni, és pihenj egyél rendszeresen, 28 hetes kismama
2013. jan. 22. 12:39
 2/9 A kérdező kommentje:
nagyon sokat pihenek,viszont vizet talán olyan 2 litert,ha megiszok...
2013. jan. 22. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
még a 2 liter is jó, esetleg szedsz valamilyen vitamint?
2013. jan. 22. 12:43
 4/9 A kérdező kommentje:
igen,vasat c vitamin kalciumaot magnéziumot multivitamint a vitamint pff,,sokat :)) terhesvitamint abbahagytam nemrég,úgy döntöttem elég volt és nem akarok oriásbébit
2013. jan. 22. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet a vas a lúdas! Nekem a vastól fájt, sajnos nem mindenki szervezete bírja és kemény székrekedést is okozhat!
2013. jan. 22. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál,hogy esetleg az időváltozástól fáj??Én is nyomott vagyok már vagy 2 napja,és tompán most is fáj a fejem,de nekem tuti,hogy a front miatt.3 nappal ezelőtt hó esett nálunk,most meg eső esik és a hónap szinte már nyoma sincs.Szerintem az ilyen nagymértékű hirtelen időváltozás még a fiatalabb szervezetet is megviseli.

Ja,egyébként a terhesvitamintól nem lesz nagy babád!!Ez egy nagyon nagy tévhit,hogy a vitamintól óriásbébik születnek!!Ez sajnos genetikán múlik és nem vitaminfüggő.Ha pl te több mint 4 kilósan születtél meg,akkor számíthatsz rá,hogy a te babád se nagyon lesz kisebb súlyú.

Kutatásokat végeztek ezzel kapcsolatban,és aki szedte a vitamint annak mindössze 70g-al született nagyobb súlyú babája azokkal szemben akik nem szedtek!

25 hkm

2013. jan. 22. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem múlt szerda óta fájt a frontok miatt, pénteken már nem tudtam bemenni dolgozni, elmentem a dokimhoz aki adott egy algopyrin injekciót. Az elmulasztotta, szombat vasárnap jól voltam, de hétfőn újra kezdődött. Egyelőre még nem olyan vészes mint múlt héten, remélem nem is lesz.
2013. jan. 22. 13:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Dániában élek....esik a hó meg itt mindig minusz van...szóval a 4 hónap alatt amióta itt vagyok nem agyon volt ilyen...amúgy meg migrénes vagyok de hála az égnek mióta babát várok nem volt...
2013. jan. 22. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
A terhesség maga is hajlamosít a fejfájásra (a hormonok miatt). Igyál, pihenjél, levegőzzél, kb. ennyi, amit tehetsz még.
2013. jan. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!