Kecskeméti Kismamák Mi a vélemenyetek Dr Pétervári László szulész-nögyògyászról?
Szia.
Emberileg viselkedik a betegeivel....
Én 4évig jártam hozzá, hogy babánk legyen. Sajnos semmi egyéb kivizsgálásra nem küldött, csak a hormonokat nyomta belém... Dokit váltottam, s 1éven belül sikerült teherbe esnem....
Köszi.
Még valaki akinek esetleg Ő vagy Ő volt az orvosa?
Dr Pétervári Lászlót nem érdekli mi van veled, meggyógyulsz vagy sem. Ő így is úgy is megkapja a pénzét és te csak egy pénzadogató gép vagy neki :) Talán nem véletlen nem ad (diagnózis)papírt arról, hogy ott jártál.
Nem ajánlom senkinek, csak akinek gyulladása van. Elvégre mindenre az esetek 95%-ban azt mondja gyulladás és mindenre ugyanazt írja fel: dalacin + klion.
KÉRTEM, hogy x gyógyszert írja fel, mert nem akarom hogy 2 féle hormonnal tömjön...elég 1. Olybá tűnt, hogy megérti, bólintva egyetértett, fel is írt egy számomra új nevű gyógyszert, bíztam benne, az orvosomban, hogy azt a típust írja fel amit kértem/megbeszéltünk. Kiváltottam 12 ezerért, és utána láttam, hogy újfent hülyére vett, lehúzott pénzzel, hazudott és azt írta fel, amit KÉRTEM HOGY NE! MERT NEM TESZ JÓT NEKEM!
Másodszorra játszotta ezt el.
Felhívtam telefonon, kedves hangnemben, hogy tévedés történt, kértem változtassa meg/írjon fel mást, illetve valahogy illene rendezni ezt... pl a következő MAGÁNRENDELÉSNÉL elengedi a 12-kt és csak 8k-t kell kifizetnem. Elküldött durván melegebb éghajlatra.
0 empátia, 0 felelősség, 0 odafigyelés - visszaélés a pozíciójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!