Mellső falion mélyen megtapadt placenta milyen gondot okozhat? Esetleg később átvándorolhat máshová, ha igen okozhat vérzést?
Ma voltam 12 hetes ultrahangon és hála Istennek mindet rendben találtak, csak ezt ráírták a papíromra.
Az orvost kérdeztem, hogy ez most mit jelent, de nem mondott semmi különöset..
2 hete volt pecsételésem, ami 2 nap alatt el is múlt, lehet hogy ettől volt? Emiatt nagyon ideges voltam idáig mert még azóta most láttak először!
A későbbiekben mire számíthatok még?
Okozhat ez gondot?
Kérlek ne ijesszetek meg nagyon! :D
Már volt 2 vetélésem és nagyon aggódok!
Mellső falon tapadó placenta csak annyit jelent, ha esetleg császármetszésre kerül a sor, akkor az orvosnak kicsit jobban oda kell figyelnie.
Az, hogy mélyen tapad, ilyen idősen még nem jelent gondot. A méhed növekedésével idővel távolabb kerül a méhszájtól. Én bevéreztem az 5. és a 7. héten. Csak a 12. heti uh-n derült ki, hogy a lepény éri a méhszájat és ez okozta/előtte hematómára gyanakodtak/ A doki annyit mondott, hogy ha lehet kíméljem magam.
A 18. heti uh-n már csak azt írták mélyen tapad, a 23. héten pedig már jó helyen volt.
Nyugi, nem lesz gond :-)
szia, nekem a mai 15hetes uh on talaltak ue. verzesem eddig meg nem volt. beijjesztett a doki engem is. aztan beszeltem egy masik orvossal aki mondta, hogy a 24 hetig meg vandorolhat felfele....jaaaj en is ebben rmenykedem nagyon. mert a kisfiam 13kilo mar es kimelni magam emelgetes tekinteteben nehezen tudom.....
neked azota valtozas uj info?,
koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!