Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 6. -7. Hétben járok! Normáli...

A 6. -7. Hétben járok! Normális hogy nincsennek tüneteim!?

Figyelt kérdés
A cicim nèha èrzèkeny! De az is szünik!!! Aztán megint èrzèkenyebb! Nem fura ez?
2013. jan. 21. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet, inkább mindig erősödtek a tünetek az első trimeszter végéig. Szerintem keresd fel az orvosodat, hogy meggyőződj róla rendesen fejlődik e a babád.
2013. jan. 21. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 9. hétig semmi bajom nem volt, csak a mellem fájt néha-néha, de az is max. egy hétig tartott.

Lányom már 2 éves, tehát szépen fejlődött odabent. :)

Nem feltétlen vannak tünetek, no meg nem is tudhatod holnap mi lesz. Lehet elkezdődik hamarosan valami...

Nekem 9 hetesen elkezdett égni a gyomrom nagyon, és állandóan aludtam volna.

Mondjuk ennyi, más bajom nem volt.

2013. jan. 21. 09:50
 3/6 katalin79 ***** válasza:
az elsö terhességemnél kivános voltam, mars csoki meg turorudi ,mostani terhességem tünetmentes 14 hetes vagyok és ha a pocakom,meg a mellem nem nöne,észre se venném :-) minden terhesség más és más ne aggodj :-)
2013. jan. 21. 09:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a bìztatást,nagyon remèlem minden rendben!!!
2013. jan. 21. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csodálatosan éreztem magam, majdnem végig. A ritmuszavarom elmúlt, könnyebben vettem a frontokat, csak a nyár, a terhesség vége viselt meg a nagy meleg miatt, és, mert vizesedtem. Sokkal egészségesebbnek éreztem magam még úgy is, mint azóta, vagy előtte.
2013. jan. 21. 10:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Civa ez remek!! Én is "Túl jól" vagyok!! Ez a fura nekem!!
2013. jan. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!