21 hét lány. + 14 kg.
Tokád, úszógumid van rendesen, a hónaljnál is vannak párnák, a hasad is lóg, szedhettél fel rendesen, vagy már túlsúllyal kezdted.
25 hetesnek mondanálak kb és szerintem kisfiú...
tényleg nem egy előnyös kép inkább a melleden van a hangsúly oldalról szebben látszódna a pocakod mérete így szemből nem az igazi...
huuu, elso, de irigy vagy :D
Szerintem 28.hét és plusz 8kg
Azért ez a rosszindulat és gonoszság döbbenetes!!!
ELSŐ! Mégis hol látod a képen a tokáját, amikor a nyakánál kezdődik a kép!!!
A kövérség nem itt kezdődik!
Áhhh, mindig elfelejtem, hogy itt csak tökéletes nők,kismamák, édesanyák vannak, tökéletes alakkal, gramm felesleg nélkül...
Szégyeljétek magatokat!
Ja, és megnéznék a nagy kritikusokról is egy ilyen, hasonlóan közeli fehérneműs képet, de csak azért, hogy végre lássam milyen is egy tökéletes kismama!
akkor itt van oldalrol,amugy nem zavar a sulyomat illető kritika de azért az elsőt megkérdezném hol látja a tokámat mert még a nyakam sincs a képen nem hogy a tokám :P amugy tudom hogy igy nehéz tippelni mivel nem tudjátok milyen voltam a terhesség előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!