Mit jelez, ha estére bedagad a bokám?
Nem vizesedek, csak estére bedagad, a zokni is nagyon belevág olyankor.
Előző terhességnél ilyen nem volt.
Nekem akkor dagad be egy picit, ha túlságosan megerőltetem. Akkor is csak a bokacsontom alatt van egy pukli. Lehet hogy nálad is jelez a szervezet, hogy egy picit többet kéne pihenni.
Amúgy ha a zokni helye megmarad, akkor az valóban a víz miatt van, még akkor is ha máshol nem tapasztalod a dagadást. Mindenképp többet kell pihenni, felpakolt lábbal.
36 hetes kismama
Ha bedagad a bokád, azt jelenti, vizesedsz. Sajnos nekem a vége felé már nem csak este dagadt be, és papucsba se tudtam lépni...
Hideg vizes borogatás, és ülj sokat felpolcolt lábakkal!
27 hetes vagyok. Csak a bokám dagad be, de inkább úgy mondom, hogy a bokacsontom mellett. Ha benyomom az ujjammal, nem marad ott a helye, rögtön eltűnik.
Tény és való, hogy pihenni nem tudok, mert van egy 17 hónapos örökmozgóm.
Köszi, de nem én pontoztalak le titeket. Nem szokásom.
És nem értem miért kell a kérdezőt okolni a lepontozásért, mikor a legtöbb esetben nem ő pontoz, hanem a kedves válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!