Aki örökbe adja a babáját, ha megvannak neki a pecsétek a szülési pénzt megkapja?
Figyelt kérdés
egyik ismerősömnek nagyon fontos lenne ezt tudni. köszönöm a válaszokat!2013. jan. 18. 12:17
11/13 anonim válasza:
Rémes ilyet olvasni! Bízzunk meg van az oka rá, ha nem tudja eltartani, ne szenvedtesse, éheztesse, az örökbe fogadóknál jó helye lesz.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A szülési pénzt , ha kaphatta volna a kkor a babának szeretett voolna venni ruhákat , pelenkát és ami kell . És átadni az örökbefogadó szülöknek .. mert neki nincs pénze rá , nem véletlenül kell örökbeadnia a babát, ami már önmagában elég nagy fájdalom. És nem nem én vagyok aki kérdezi, csak együtt tudok érzeni emberekkel és tudom hogy valamilyen szinten ez boldogsággal töltötte volna el ha legalább ennyit tud segiteni !!! Sajnos nagyon sok kismama van így és a legrosszabb érzés lehet ez a világon!!! Ő nem azért adja örökbe a babáját mert nem akarja , hanem mert egyszerüen nem tudja eltartani , nem tud neki megadni mindent ami kell ! És így jó helyre kerül ...
2013. jan. 21. 13:35
13/13 anonim válasza:
Vagy mondjuk oda lehetett volna figyelni arra is, hogy ne essen teherbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!