Nyaki redő, mit is mutat ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt tudom, hogy a Down-kór rizikóját mérik vele, de szolgál másra is? Tegnap voltam az orvosomnál, 2 óránkba telt, 3x próbált ultrahangozni a dokim fél órás szünetekkel, de nem háttal feküdt a pici. Persze közben csokit ettem, kávét ittam, szegény férjem meg a 1,5 éves kislányunkkal járkált fel-le a rendelőben. Kedden kell újra mennem, de nem akarom magunkat újra kitenni ennek. Ne gondoljátok, hogy elbagatellizálom a vizsgálatot, de ha Down-kóros lenne, akkor is ugyanúgy fogjuk szeretni.2013. jan. 18. 08:15
1/2 anonim válasza:
Igen azt nézik. Viszont azért fontos, mert vannak sokan akik megszakítják ilyenkor a terhességet. Igaz a betegségnek is vannak fokozatai én nem merném bevállalni azt, hogy egy teljesen magatehetetlen embert hozzak a világra, mert mi lenne vele, ha én meg az apja nem lennénk.
Ha ti meg is tartanátok a babát szerintem érdems akkor is tudni róla, hogy nem e az, mert akkor már a terhesség ideje alatt is feltudnátok készülni és képet kapnátok arról, hogy milyen speciális gondozást igényelnek az ilyen babák. Minden félképpen hasznos tudni, hogy az ember mire is számíthat.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazad van, valóban sok dologra fel kell készülni, ha beteg lenne a pici, tényleg fontos lehet előre tudni, hogy ne akkor szembesüljünk vele, mikor megszületik. Én csak arra gondoltam, hogy úgysem vetetnénk el, de nem ilyen egyszerű a dolog.
2013. jan. 18. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!