Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyaki redő, mit is mutat ki?

Nyaki redő, mit is mutat ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt tudom, hogy a Down-kór rizikóját mérik vele, de szolgál másra is? Tegnap voltam az orvosomnál, 2 óránkba telt, 3x próbált ultrahangozni a dokim fél órás szünetekkel, de nem háttal feküdt a pici. Persze közben csokit ettem, kávét ittam, szegény férjem meg a 1,5 éves kislányunkkal járkált fel-le a rendelőben. Kedden kell újra mennem, de nem akarom magunkat újra kitenni ennek. Ne gondoljátok, hogy elbagatellizálom a vizsgálatot, de ha Down-kóros lenne, akkor is ugyanúgy fogjuk szeretni.
2013. jan. 18. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen azt nézik. Viszont azért fontos, mert vannak sokan akik megszakítják ilyenkor a terhességet. Igaz a betegségnek is vannak fokozatai én nem merném bevállalni azt, hogy egy teljesen magatehetetlen embert hozzak a világra, mert mi lenne vele, ha én meg az apja nem lennénk.

Ha ti meg is tartanátok a babát szerintem érdems akkor is tudni róla, hogy nem e az, mert akkor már a terhesség ideje alatt is feltudnátok készülni és képet kapnátok arról, hogy milyen speciális gondozást igényelnek az ilyen babák. Minden félképpen hasznos tudni, hogy az ember mire is számíthat.

2013. jan. 18. 08:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazad van, valóban sok dologra fel kell készülni, ha beteg lenne a pici, tényleg fontos lehet előre tudni, hogy ne akkor szembesüljünk vele, mikor megszületik. Én csak arra gondoltam, hogy úgysem vetetnénk el, de nem ilyen egyszerű a dolog.
2013. jan. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!