9hetesen már nagyobb a baba?
Figyelt kérdés
Hétfői vizsgálatnál 12 nappal nagyobb a baba, mint aminek lenni kellene. Első ultrahangon még nem volt ilyen nagy az eltérés. Viszont aggaszt, hogy mennyiben befolyásolja ez a méret előny a 12 hetes genetikai vizsgálat eredményét.... Tapasztalatok?
Első baba is nagyobb volt végig, pedig akkor is tudtam, hogy mikor fogant, ahogy most is tudom.
2013. jan. 17. 17:00
1/5 anonim válasza:
Miert mekkora?2-3 cm kozott szokott ilyenkor lenni en ugy tudom.
2/5 cavalli válasza:
akörül kell lennie, amikor én voltam Uh-n 8+6 naposan akkor 21mm volt, ami teljesen átlagos
4/5 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen egy héttel kisebb volt, 12 hetesen meg utolérte a korát. Szerintem nem fog befolyásolni semmit, a 12 hetest (ha jól tudom) betöltött 11. és 14. hét között végzik, szerintem ez elég nagy időintervallum ahhoz, hogy beleférjen a "méretkülönbség".
5/5 anonim válasza:
A lányom születése előtti napon voltunk UH.-on. A szonográfus azt mondta, hogy normál mérete van és kb. 3, 3 kg. Másnap megszületett: 2,72 kg és 47 cm volt. Pedig ez egy profi hely és szonográfus volt. Szerintem nem mindig tudnak pontosan mérni. Ne aggódj, hogy nagyobb egy kicsit a genetikai UH.-on. Állítólag a 13. hét végéig értékelhető!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!