Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Hány hetes szerintet...

Tippelős! Hány hetes szerintetek? Fiú vagy lány lesz?

Figyelt kérdés

[link]

köszi!!!

2013. jan. 17. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Mondjuk ez a képen is látszódik,hogy nem vagy "dagadt" :))))) nem is tudom miért gondoltad ezt magadról....... Szerintem pont azért is látszódik már a pocid 12 hetsen,mert vékony vagy! Boldog babavárást :)
2013. jan. 17. 15:17
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

hát meglátjuk...kíváncsi leszek mi lesz bár teljesen mindegy....dönteni sem tudnék hogy fiú vagy lány legyen :DD

vhogy azért érzem daginak magam mert van már pocakom, de még nem az a terhes pocak...csak mint aki lenyelt egy söröskorsót :DD

jobban várom az az igazi szép babás pocakot ami idősebb kismamáknak van :DD

Mindenkinek BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!

2013. jan. 17. 15:32
 13/19 A kérdező kommentje:
JA és még ami vicces h ugye még senki nem gondolná h baba lesz csak h milyen kis beles jószág :DDDD
2013. jan. 17. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is 10-12 hetesnek tippeltem volna. Én most vagyok 10 hétnél és már gömbölyödik a pocak.

Igaz nekem második babám lesz van már egy lányom. A nemét nem tippelném, mert nekem mindenki fiút tippelt a poci forma szerint és kislányom lett.

2013. jan. 17. 15:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi mar pedig en meg a 9.hetben vagyok,de ez valoszinu nalad is az hogy elkezdtek fel tolodni a szervek.:) [link]

Jot nevettem: "beles jószág"..:D

2013. jan. 17. 16:13
 16/19 A kérdező kommentje:

én már tippeltem Neked kisfiút ám :)) a hétre nem emlékszem...olyan 12-13 körülire tippeltem ....

Köszi a válaszokat ám!!!!

2013. jan. 17. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Mivel már elárultad nem tippelek időt, de szerintem is kisfiú lesz, majd írd meg! :)

Amúgy meg kell jegyeznem, nagyon szép pocakod van! :) Lesz nagyobb is, ne félj, de ez most így tökéletes! :)))) A "beles jószág" vicces volt :)))) de szerintem egyértelműen várandós poci! :)

2013. jan. 17. 16:43
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi!! jól esik hogy ezt írod :))
2013. jan. 17. 17:27
 19/19 anonim ***** válasza:
15.os vagyok,akkor nekem is kisfiut mondtal kerdezo?:D En lanynak gondolom.De szerintem a tied alakja is meg valtozni fog ugyanugy mint az enyem..:)
2013. jan. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!