Tippelős! Hány hetes szerintetek? Fiú vagy lány lesz?
köszönöm :)
hát meglátjuk...kíváncsi leszek mi lesz bár teljesen mindegy....dönteni sem tudnék hogy fiú vagy lány legyen :DD
vhogy azért érzem daginak magam mert van már pocakom, de még nem az a terhes pocak...csak mint aki lenyelt egy söröskorsót :DD
jobban várom az az igazi szép babás pocakot ami idősebb kismamáknak van :DD
Mindenkinek BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!
Én is 10-12 hetesnek tippeltem volna. Én most vagyok 10 hétnél és már gömbölyödik a pocak.
Igaz nekem második babám lesz van már egy lányom. A nemét nem tippelném, mert nekem mindenki fiút tippelt a poci forma szerint és kislányom lett.
Nekem is ilyesmi mar pedig en meg a 9.hetben vagyok,de ez valoszinu nalad is az hogy elkezdtek fel tolodni a szervek.:) [link]
Jot nevettem: "beles jószág"..:D
én már tippeltem Neked kisfiút ám :)) a hétre nem emlékszem...olyan 12-13 körülire tippeltem ....
Köszi a válaszokat ám!!!!
Mivel már elárultad nem tippelek időt, de szerintem is kisfiú lesz, majd írd meg! :)
Amúgy meg kell jegyeznem, nagyon szép pocakod van! :) Lesz nagyobb is, ne félj, de ez most így tökéletes! :)))) A "beles jószág" vicces volt :)))) de szerintem egyértelműen várandós poci! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!