Klion D-100 hüvelytablettát miért írhattak fel?
Figyelt kérdés
Nem mondott semmit a doki, csak hogy ezt használjam. Mi lehet a gond?
Holnap töltöm a 24 hetet.
2013. jan. 17. 11:11
1/9 anonim válasza:
Bakteriális fertőzést kezelnek vele.
2/9 A kérdező kommentje:
De kenetet sem vett, meg semmi. Csak sima kézi vizsgálat, vizelet is rendben volt.
2013. jan. 17. 11:18
3/9 anonim válasza:
Akkor nem tudom;(. Itt úgy olvastam sokaknak bővebb folyás miatt írták ki.
4/9 anonim válasza:
Igen valószínűleg a folyásod miatt,én is kaptam,terhesen sajnos az ember jobban ki van téve a fertőzéseknek,pedig én soha nem ültem rá idegen wc-re nem jártam idegen helyeken,sajnos ez van,kerüld a fürdést terhesen,inkább csak zuhanyozzál.
5/9 anonim válasza:
nekem is irták már fel ezt kenetvétel nélkül valószínűleg több a folyás vagy darabos lehet egy enyhe fertőzés is, nyugi nincs baj
6/9 anonim válasza:
Nekem is írt múltkor a doki. Azt mondta, hogy ő mindenkinek ír fel, hogy nehogy fertőzés miatt kinyíljon a méhszáj, nekem korábban írt fel, mert ikreket vártam.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 18. 08:26
8/9 anonim válasza:
hüvely fertőtlenitő tabletta.nekem arra kellett használnom hogy több volt a hüvely váladékom.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű nekem is ezért írták.
2013. jan. 18. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!