Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma kelett volna megjönnie de...

Ma kelett volna megjönnie de nem jött lili tesztel tesztelhetnék?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 00:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
én úgy hallottam nem jó minöségü, de amugy mikor voltatok együtt a barátoddal ugy hogy lehet baki volt? mert az aktus után 12 nappal érdemes tesztelni,,akkor már ugyahogy biztos..mindig azt mondom, a negativ tévedhet.a pozitiv sosem. lehet tévedek.csak személyes vélemény.várj , ha nem telt le a 12 nap.és inkább a clearblue tesztet ajánlanám.
2009. aug. 30. 01:15
 2/15 A kérdező kommentje:
nem baki hanem tervezett baba, és nem barátom hanem férjem. .
2009. aug. 30. 02:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Lillivel még ne. Ha mindenképpen most akarnál tesztelni (amit abszolúte megértek), akkor én is a Clearblue-t ajánlom. Nekem már a nemvárt napján kimutatta a babát. Mondjuk ezt írja is a használati útmutató, szóval nem kell 12 nap meg ilyesmi. Ja és hiába van írva, hogy bármikor lehet, én a reggeli vizelettel ajánlom, ha még ilyen korán akarsz tesztelni!

Szorítok!

2009. aug. 30. 06:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelhetsz, a nemvárt mensi után 1 nappal vagy, én használtam a lilit, semmi gondom nem volt vele... A clearblue-ra tényleg azt mondják hogy jobb minőségű, de a tájékoztatója szerint az érzékenysége közepes... ha lilid van otthon, akkor azzal próbláld!
2009. aug. 30. 07:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
szia!én is a lilivel teszteltem.nekem egy hetet késett és azonnal kimutatta.remélem összejött!:-)
2009. aug. 30. 07:33
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha már van otthon lili, akkor szerintem is próbáld meg azzal.

Ha nincs és most akarsz venni, akkor én is javaslom a clearbluet. Attól függetlenül, hogy az érzékenysége közepes, nekem az mutatta a nem-várt mensi napján ki a terhességet, az érzékenyebbek nem.

Nekem mindig reggelre, ébredésre érkezik a mensit és előtte való nap leesik a hőm, ez nem történt meg, a férjem egyébként is biztos volt benne, hogy terhes vagyok, mert "érezte rajtam", így a nem-várt napján első vizeletből teszteltem egy 10-es érzékenységű papírcsíkos teszttel, ami teljesen negatív lett, majd ugyanabból a vizeletből egy 25-ös teszttel, amin talán volt egy 2. szinte láthatatlan vonal, de nem győzött meg. Este a férjem megunta és elszalad Clearblue-ért (az első babát is az mutatta ki egyből a nemvárt napján), akkor egyből megcsináltam erőltetett, gyenge vizeletből és egyértelmű pozitív lett.

Szóval azóta engem ez az érzékenység dolog nem győz meg, vagyis biztosan igaz, de szerintem a teszt minősége ugyanolyan fontos, mint az érzékenysége.

2009. aug. 30. 07:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A lili szerintem sem a legjobb,de ha van otthon akkor csináld meg.Én kíváncsian várom az eredményt ha megírod?

A gabriel az jó.

2009. aug. 30. 11:34
 8/15 A kérdező kommentje:
nega lett sajna.
2009. aug. 30. 16:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem a lili teszt a nem várt előtti délután kimutatta a babát. Pontosan 13 nappal a megtermékenyítés után. (tudom a napját uh-val néztük a pé-t és a hő is mutatta, és előtte nem volt alkalmunk együtt lenni...) Nekem eddig mindig a valós dolgokat mutatta, soha nem csalódtam benne.

Pár nap múlva ismételd meg.

34 hetes

2009. aug. 30. 18:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia nekem a nemvárt napján + at mutatott és igaz is volt én megbizom benne még soha nem hazudott.

Azóta itt mocorog a pociban.-))

Próbáld meg a reggeli pisiből a tesztet!Én drukkolok.

nekem a reggeliből volt haványka...lehet neked azért nem látszik!

2009. szept. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!