Ma kelett volna megjönnie de nem jött lili tesztel tesztelhetnék?
Szerintem Lillivel még ne. Ha mindenképpen most akarnál tesztelni (amit abszolúte megértek), akkor én is a Clearblue-t ajánlom. Nekem már a nemvárt napján kimutatta a babát. Mondjuk ezt írja is a használati útmutató, szóval nem kell 12 nap meg ilyesmi. Ja és hiába van írva, hogy bármikor lehet, én a reggeli vizelettel ajánlom, ha még ilyen korán akarsz tesztelni!
Szorítok!
Ha már van otthon lili, akkor szerintem is próbáld meg azzal.
Ha nincs és most akarsz venni, akkor én is javaslom a clearbluet. Attól függetlenül, hogy az érzékenysége közepes, nekem az mutatta a nem-várt mensi napján ki a terhességet, az érzékenyebbek nem.
Nekem mindig reggelre, ébredésre érkezik a mensit és előtte való nap leesik a hőm, ez nem történt meg, a férjem egyébként is biztos volt benne, hogy terhes vagyok, mert "érezte rajtam", így a nem-várt napján első vizeletből teszteltem egy 10-es érzékenységű papírcsíkos teszttel, ami teljesen negatív lett, majd ugyanabból a vizeletből egy 25-ös teszttel, amin talán volt egy 2. szinte láthatatlan vonal, de nem győzött meg. Este a férjem megunta és elszalad Clearblue-ért (az első babát is az mutatta ki egyből a nemvárt napján), akkor egyből megcsináltam erőltetett, gyenge vizeletből és egyértelmű pozitív lett.
Szóval azóta engem ez az érzékenység dolog nem győz meg, vagyis biztosan igaz, de szerintem a teszt minősége ugyanolyan fontos, mint az érzékenysége.
Szia!
A lili szerintem sem a legjobb,de ha van otthon akkor csináld meg.Én kíváncsian várom az eredményt ha megírod?
A gabriel az jó.
Szia. Nekem a lili teszt a nem várt előtti délután kimutatta a babát. Pontosan 13 nappal a megtermékenyítés után. (tudom a napját uh-val néztük a pé-t és a hő is mutatta, és előtte nem volt alkalmunk együtt lenni...) Nekem eddig mindig a valós dolgokat mutatta, soha nem csalódtam benne.
Pár nap múlva ismételd meg.
34 hetes
Szia nekem a nemvárt napján + at mutatott és igaz is volt én megbizom benne még soha nem hazudott.
Azóta itt mocorog a pociban.-))
Próbáld meg a reggeli pisiből a tesztet!Én drukkolok.
nekem a reggeliből volt haványka...lehet neked azért nem látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!