Ez Magzatvíz? 37 hetes terhes vagyok, még nem láttam magzatvizet, pedig már a harmadik babámat várom. Hogy néz ki?
Köszönöm a válaszod!
Én már nagyon készülök, az elsőt 36 hétre, a másodikat 37 hétre szültem, tehát elvileg már nincs sok hátra.
A nyákdugó távozás után 4 nappal szültem. Magzatburkot repeszteni kellett, és talán 2 csepp volt. Átlátszó, vizes folyadék, de ezt csak onnan tudom, h mivel túlhordtam, 2* is volt magzatvíz vizsgálat, és ott mondta mindig a doki, h tiszta, átlátszó.
A nyákdugó távozás általában azt jelenti, h kinyílsz, nekem utána végig egy ujjnyi volt, igaz onnan nem is változott semmit, végül indították.
Szia!
Nekem 32 hetesen ment el a nyákdugóm, azóta is csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, bár jósló fájások voltak,vannak, de sajnos semmi komolyabb.:(
Szerintem mindenkinél más lehet. Hallottam olyat, hogy pár naptól pár hetet is jelenthet a nyákdugó távozása és a szülés időpontja között eltelt idő.Én már 5 hete nyákdugó nélkül vagyok,mindent úgy csinálok mint eddig, tehát nem fekszem egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!