Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kismama vagyok, tarthatok...

Ha kismama vagyok, tarthatok kistestű kutyát a lakásban?

Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Az előttem szólónak üzenem: akkor te is kinn laksz?
2008. jún. 2. 08:12
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

Tetszett az utolsó beszólás:D

Amúgy nehogy megválj a kutyádtól! Mi is egy yorkival élünk együtt, sőt van még emellett három cicánk (igaz, kettő kinti). Semmi bajunk nincs tőlük. Annyi az egész, hogy most még sokkal szigorúbban betartom a higiénés szabályokat, minden simi után kézmosás, nem puszilgatom az arcát (pedig néha legszívesebben megzabálnám:D), de mi sem fogjuk kitiltani a gyerek szobájából, nem is sikerülne, mert eddig 7 éven át az egész lakásba bejáratos volt...

Ettől függetlenül sajons benne van a pakliban, hogy esetleg nem fogadja el a kisbabát (nagyon remélem, ilyen nem lesz), de anyósom egy tündér, és felajánlotta, hogy akkor odavihetjük, amíg pici a gyerek. Nem árt, ha neked is van valaki a családban, akit ilyen esetben mozgósítani lehet. De idegennek oda ne add, meg ki ne tedd az utcára, még belegondolni is rossz lenne... érte is felelősséggel tartozol!

Ha még nincs kutyád, de szeretnél, akkor azt javaslom, hogy várjátok meg a baba születését, és utána hozzátok a kiskutyut a házhoz, mert akkor eleve úgy szok meg titeket, mint egy család, nem éli át a "trónfosztás" traumáját. Ez csak egy tanács:)

2008. jún. 2. 08:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem 15 kutyám van és nem fogom a kutyáimtól eltiltani gyermekemet ! Kutyatenyésztő vagyok és nem gondolom , hogy el kéne adnom a kutyáimat mert lesz egy kisgyermek . Lakásban csak egy él és ha akkor raknám ki a többi közé amikor megszületik a Baba , akkor kéne jobban figyelnem a féltékenység miatt . Toxoplasmát csak a macskák terjesztenek ! Kutyakozmetikában dolgoztam, hoztak oda rengeteg macskát is és mégsem estem át a betegségen . Vérből már neked is ki kellett volna , hogy mutassák . Ha nem estél át rajta , akkor még 2 vérvétel lesz ahol nézik ! Az a lényeg kutyázás után ne nyúlj a szádba , de ha rendesen gondozod ( oltások,féreghajtó)sohasem fogsz elkapni semmit ! 8 éve tenyésztek , kutyáktól nem kaptam el semmit , elemben strandon igen.......szerintem ehhez nem kell kommentár !

13 hetes Kismama :)

2008. jún. 2. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!