Melyik babakocsit választanátok, vennétek meg ezek közül?
Figyelt kérdés
-kunert silver
-bergon q12
-raf pol fenix
-anmar hilux
2013. jan. 14. 09:54
3/9 anonim válasza:
Szia!
Ezekhez nagyon hasonlót vettünk mi. Thomas Bomble Bee. Imádom.
4/9 anonim válasza:
Szinte mindd ugyan az a közép kategóriás babakocsi, kinézetre, tudásra is ugyan az, én szín alapján választanék!
Azt venném amelyiknek a színe, mintája a legjobban tetszik.
Ami ugyan ez az ár kategória, de minőségre jobb, Espiro Vector.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha van kedvetek, leírnátok miért azt választanátok? :) Esetleg, ha valaki ezek közül használja valamelyiket leírhatná tapasztalatait a kocsival! Előnyök, hátrányok, minden érdekel!! Babakocsi vásárlás előtt állunk és hát nem is olyan egyszerű!:)
2013. jan. 14. 10:15
6/9 A kérdező kommentje:
A thomas bomble bee lemaradt, pedig még azt is néztem! :)
Igen ezek nagyjából tényleg egyforma kategóriájúak mindenféle szempontból. Tetszenek és árban nem nagyon tudunk többet költeni rá, mint amennyibe ezek kerülnek! Az espiro vector ára azért már kicsit húzósabb ezeknél, bár minőségre lehet, hogy tényleg jobb, de én még kisebbnek is látom ezeknél a kocsiknál a képek alapján.
2013. jan. 14. 10:23
7/9 anonim válasza:
Én is ezeket a kocsikat nézegetem, mert nálunk is most esedékes a vásárlás. Ha lenne pénzem újra, akkor a Bergont választanám, de használtba amiket most árulnak, nem tetszik a színük. Kunert silverből is csak egy tetszik, de azt is csak újonnan tudnám megvenni. Anmar csak azért nem tetszik, mert mindenféleképp valami mintásat szeretnék, de nekem azok már túl mintásak, feltűnőek. Most kinéztem magamnak egy Raf-pol-t, pont olyan színben is, amilyet szeretnék. Szerintem ennél fogok maradni, mert legeslegelsőre is az tetszett meg.
8/9 A kérdező kommentje:
És megkérdezhetem Neked a raf pol-ból melyik szín tetszik? És hol fogod megvenni? Élőben láttad a kocsikat, vagy csak neten?
2013. jan. 14. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!