Görcsöl a hasam és nagyon rossz a közérzetem mostanában, a mellemben csomókat érzek amik egyre nőnek. Ugye ez nem azt jelenti hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 19:39
1/2 anonim válasza:
Én terhes vagyok,de az én mellemben nincsenek csomók,csak szimplán nőttek és érzékenyek a bimbóim.
A has görcsölés és a rossz közérzet utalhat terhességre is,de nem biztos,hogy ez van a dologban.Majd ha pozi lesz a terhességi teszt,akkor igen terhes vagy.Addig pedig csak találgatni lehet.
23+4 hkm
2/2 anonim válasza:
Valami csomófélék nekem is voltak, de leginkább érzékeny lett. Mikor kell megjönnie? Nem azt érzed?
Ha máskor nem szoktak megjelenni ezek a csomók, akkor azért menj el vele orvoshoz. És - szerintem - inkább terhes legyél, mint hogy komoly baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!