Lehet baba? Nov.28án volt az utolsó menstruációm. A következőnek dec 26án kellett volna de nem jött meg, így teszteltem 29én de az negatív lett.
Következő tesztem január 7én volt reggel ami pozitív lett és este is. Jan.9én is csináltam egyet reggel és az is pozitív lett?
El is mentem dokihoz de nem látott még semmit Uh-on!? Azt mondta, hogy lehet a ciklus végén fogant a baba! Menstruációm az nagyon rendszertelen! Szerintetek? Melleim azok nagyon fájnak minden nap egyre jobban!
Persze, miért ne lehetne baba?:)
Azért az már elég biztató, hogy nem jön meg a vérzésed és ennyi pozitív teszted van. Az meg, ha valóban később fogant, mivel írtad is, hogy elég rendszertelen ciklusaid vannak, akkor meg elképzelhető, hogy még nagyon korai a terhesség és tényleg nem látni semmit.
De biztos nyilván később lesz a dolog.
De ha mégsem, hanem valami más van a dologban, azért ne csüggedj, csak pozitívan gondolkodj, de szorítok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!