Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma 5.40 helyett csak 7.40kor...

Ma 5.40 helyett csak 7.40kor tudtam méri az még mérvadó, beírható adat?

Figyelt kérdés

Lányom sokáig fent volt és reggel kicsit elaludtam, azt se vettem észre hogy párom elment dolgozni!

Ha mérvadó akkor most ilyen a görbém!

[link]

2013. jan. 11. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem mérvadó. Az előző kérdésedre is megkaptad ezt a választ, ez nem fog változni:)

Amúgy itt rossz a linked. Az előző kérdésednél megnéztem, messze még a peteérés. Igyekezz legalább közel azonos időben mérni, különben nem lesz értékelhető görbéd.

És nem 3 óra alvás a jó előtte, hanem legalább 6.

2013. jan. 11. 09:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt írja, hogy 3 óra alvás is elég. Amúgy meg, a lányom is menszi után pár nappal fogant!
2013. jan. 11. 09:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és attól hogy a másikra válaszoltál, még nem jelenti azt hogy más véleményére nem vagyok kíváncsi!
2013. jan. 11. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a másikra nem válaszoltam, mert egyetértettem azzal aki ott válaszolt.
2013. jan. 11. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

KÉrdező, te miért hisztizel? MErt nem tetszenek a válaszok? Akkor minek kérdezel, aki kérdez, az elfogadja, hogy esetleg olyan válasz is születik, ami neki nem tetszik. HA meg úgyis jobban tudod, hogy mi a helyzet a testeddel, és pár nappal mensi után fogamzóképes vagy, akkor minek mérsz hőt?

Legyetek együtt kétnaponta, aztán csak összejön.

Amúgy ha két óra különbséggel mérsz, akkor kalap sz@rt se ér a görbéd. A közelítőleg egy időben mérés percekben mérhető különbséget jelent, te meg se ma, se tegnap nem mérted időben. HA nem jól vezeted a görbédet, akkor felesleges csinálnod is.

Nemm hisztizni kell, hanem megköszönni, hogy veszik a fáradtságot és válaszolnak neked - még ha nem szád íze szerinti is a válasz. Zárójelben jegyzem meg, hogy az első kérdésedre 87%-os válaszoló válaszolt, a másodikra meg 89%-os, tehát nem lehetnek ugyanazok... Én megy egy harmadik vagyok, aki egyetért az előttem szólókkal. Nem tudom, hol olvastad a 3 órát, de nem elég.

2013. jan. 11. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
nem azonos időpontban kell mérni, hanem a reggeli ébredés után KÖZVETLENÜL! És én úgy tudom legalább 4 órát kell aludni. Ha egyik nap 5:40-kor ébredtél és aludtál ennyit, másik nap 7:40-kor ébredtél és aludtál ennyit, akkor mérvadó, beírhatod. DE ha bármikor nem közvetlen ébredés után méred, vagy nem aludtál eleget, az nem mérvadó.
2013. jan. 11. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: ez nem igaz, ha így tesz, nem kap értékelhető görbét.

Kérdező, itt mindenki csak segíteni szeretne neked. NÉzd itt egy összefoglaló:

Mikor és hogyan mérd a napi hőmérsékleted (szabályok):

1.

Reggel, ébredés után, még az ágyban. Előtte nem mész se wc-re sehová máshova, és nem ülsz fel.

2.

A hőmérőt a hüvelybe, végbélbe vagy a nyelv alá (mindig ugyanott méred!) helyezed, minimum 5 percre még digitális hőmérő esetén is – és nem csipogásig!

3.

Hónaljban nem mérünk!!!

4.

FONTOS, hogy minden nap egy időben mérj, és hogy 5 óra alvás meglegyen.

5.

15 perc pluszban és mínuszban megengedett még az időeltérésben, de nagyobb időeltolás esetén már nem biztos, hogy valós értéket látunk, ha a görbét nézzük.

6.

Ha valamiért nem tudsz mérni, akkor hagyd ki, vagy ha túl későn/korán mérsz a megszokott időtől eltérően, de mégis jegyezni szeretnéd a mért értéket, akkor pipáld ki az érték mellett, hogy ne vegye figyelembe a számításnál.

7. Az értékeket minden nap feljegyzed.

2013. jan. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!