Kenem mindenem Milupa terhessegi kremmel, de ma reggel torolkozes kozben lattam, h megszakadt a borom a hasamon! Tehetek meg ezen felul barmit is a csikok ellen?
25 hetes kismama vagyok. 3,5 kg-ot hiztam eddig, ez nem sok, bar 76-rol indultam.
Tegnap este kremezesnel meg nem volt csik.
Mindig "megmozgatom" gorgetem a borom az ujjaim kozott mikor kremezem, kozmetikus ajanlotta. Es megis. Van meg valami, amit tehet? Ez mar megmarad, a tobbi ellen megelzoni. Es sok vizet is iszom. Igaz, a borom kotoszovete gyenge, cellulitiszem is van. De legalabb a hasam szep volt eddig :(
Koszonom szepen!
Utolso valaszolotol szeretnem kerdezni, h a DM-es olaj kifejezetten terhessegi csikokra van? csak h h keressem, mi a fleirat rajta.
Koszonom szepen :)
Szia!
Tényleg az a fontos, hogy minél zsírosabb legyen a krém, amivel kened. Bőrgyógyász vagy háziorvos tud adni nagyon tuti krémet, ami ráadásul fillérekbe kerül, és jobb, mint a boltiak. Az egyetlen bajuk, hogy iszonyú lassan szívódnak fel, de ez pont azért van, mert zsírosak. Én egy olyat használok, amit a kezemre kaptam, mert nagyon száraz volt, még a fémdobozos Nivea is kevés volt neki, pedig az azért elég zsíros. A bőrgyógyász írt fel rá krémet végül, és összehasonlíthatatlanul jobb, mint bármilyen bolti krém.
Ja és egy haverom a Milupásat akkor kezdte el használni, amikor már voltak csíkjai, és úgy is használt (neki persze nem terhességtől, hanem gyúrástól volt és a karján, de ez igazából mellékes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!