Titeket nem zavar a sok abortuszos kérdés itt a terhesség témakörében?
Figyelt kérdés
Bizots sokan letámadnak, de annyira rossz itt a terhesség témakörében olvasni ezt a sok abortuszos kérdést. Persze tisztelet a kivételnek, aki valamilyen komoly ok miatt kénytelen rá. Nem kellene a terhesség megszakításnak egy külön témának lennie itt a gyakori kérdéseken? Bár nem vagyok terhes, de 2 gyermeket szültem már és a szívem szakad meg amikor már csak a kérdésben látom a szót, hogy abortusz. Tudom, nem muszáj itt olvasgatnom de szerintem a terhesség és az abortusz témája nem jön össze. Nektek nem rossz olvasni?2013. jan. 10. 12:39
11/14 anonim válasza:
Engem nem zavar. Szerencsétlen nőnek már maga az abortusz is kínszenvedés, hát még hogy le is húzzák itt, mert tanácsot mer kérni. Ebbe a témakörbe fogja írni, mert ide tartozik . (nem, nekem nem volt abortuszom, nem ezért mondom)
Sokkal jobban zavar a kinek milyen név, tippeljünk nemet és kort, illetve-e a nézd meg a tesztem pozitív-e kérdések. Van napi 20, és úgysem mi döntünk, nem mi látjuk a tesztet, tehát ezeket baromi nem is értem..
14/14 anonim válasza:
Valaki kényszerít, hogy itt legyél a gyakorikérdéseken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!