11/23 anonim válasza:
ez nagyon kemény :)
tülkön ülök a képedért....és úgy h nekem sem volt pici hasam ilyenkor...de ehhez képest sehol sem volt....
én 25 hetesnek néztelek....
12/23 anonim válasza:
Én is közelebb tettelek volna a 30. héthez.
15/23 anonim válasza:
az nem semmi :)))
előtte kép nincsen???
16/23 anonim válasza:
Szia!
Ha második baba akkor nem kell csodálkozni. Én 2. babának tippeltem volna és kb 18-20 hétre.
Én az első babánkat várom és kb ekkora a pocakom 27 hetesen.
Boldog babavárást!
17/23 A kérdező kommentje:
én igazából kisfiúra vágyom :) a párom pedig kislányra :)) de sokat vártunk rá.. reméljük minden rendben lesz
2013. jan. 9. 14:57
18/23 anonim válasza:
biztos rendben lesz minden :)
gratulálok!
számomra még mindig hihetetlen, hogy ekkor a pocid :) kitartás a végéig ;)
boldog babavárást
19/23 anonim válasza:
nekem a 2. babámmal kb alig volt még hasam 17 hetesen...uh nem feltétlenűl igaz h nem kell rajta csodálkozni 2. babánál....
20/23 anonim válasza:
kedves 16.os!!!
azért 17 meg 27 hét között óriási különbség van ám !!!
szerintem igenis csodálatra méltó ekkora pocak 17 hetesen...még ha 3. baba lenne akkor is!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!