Küzdök a farkasétvággyal, elmúlik? Csak ennék és ennék.
Szia!
Jó az éhgyomri cukrod?Farkasétvágy általában jellemző rá!
Ha napjában többször ennél keveset,akkor elmúlna!
Jó egészséget!:)
Remélem szerencsés leszel, és elmúlik.....
Nekem 2 Manócskám van, mindkettővel megszenvedtem az állandó evési kényszert....nálam nem múlt el, a kilók meg csak jöttek, jöttek...:-)
Szia!
Rólam 1,5 hete múlt el, most 12 hetes vagyok.
Főleg hajnalban volt nagyon rossz, mert minden nap 3-4 óra között felébredtem, és muszály volt lekváros kenyeret ennem tejjel. Egyszerűen bármit kitaláltam, semmi nem segített. Aztán már csak a hideg tejet kívántam minden hajnalban. Ami azért furcsa, mert eddig csak langyos vagy meleg tejet ittam meg.
Most is felébredek hajnalonként, de már nem vagyok éhes.
A napközbeni farkaséhség is alábbhagyott, már szinte kevesebbet eszek, mint terhesség előtt.
Eddig 1 kg-t híztam (ma reggel mértem). Pedig zabáltam rendesen 5 héten keresztül.
Ja, először azt hittem a Gravidától vagyok éhes, de azóta is szedem, és az étvágyam alábbhagyott. Igaz egy kicsit válogatósabb lettem, mint terhesség előtt, de ennyi.
Ne aggódj, előbb-utóbb elmúlik. :)
Nekem csak eleg keson mult el, kb 28-30 hetesen. A cukrommal semmi bajom nem volt, de a korabban nem tul jo etvagyam irgalmatlanra nott, nem volt olyan helyzet, napszak, amikor ne tudtam volna enni, vagy kajarol abrandozni. Nem kellett volna, mert igy osszesen 25 kg-ot hiztam, ezt is ugy, hogy az utolso tiz hetben mar alig jott fel valami, mert akkor mar normalisan ettem. :-(
Annyira nem ereztem jol magam a boromben, az izuleteimnek sem tett jot ez a sok plusz suly.
Nalam akkor mult el, amikor elkezdodott az iszonyatos gyomoreges,az tartott negy hetig, utana leszallt a pocakom, elmult a gyomoregesem, de az etvagyam mar normalis maradt.
Ha tudod, akkor probald meg visszafogni magad, ezalatt nem arra gondolok, hogy ehezz, hanem ne nyomj be napi 5000 kcal-t, mert arra semmi szukseg. Persze csak akkor, ha teged zavarna a szuksegtelen merteku hizas. Ha nem zavarna, akkor ehetsz nyugodtan kedved szerint.
Sziasztok!
Mi a 28. hétben vagyunk és én párhete küzdöm a farkasétvággyal.
Megpróbálok gyümölcsöt és zöldségeket enni a főétkezéseken kívűl.
Nekem az elején nemvolt ilyen problémám.
Úgy látszik, ahány kismama, annyi féle. Nekem a 14. hétig volt, utána már néha egyáltalán nem vagyok éhes, amikor éhes vagyok, akkor is csak normál adagokat eszem.
19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!