8 hetesen mekkora volt a babátok?
Ma voltam ultrahangon, ahol 1,3 cm a babánk, jó szívműködéssel. Én aggódom túl, vagy ez a hossz teljesen jó? (Első baba, így maximálisan kezdő vagyok)
Köszönöm
Itt olvastam, elvileg a 7 hetes értékek felett vagyunk icipicivel, a 8. hét pedig most jön. De úgy tudom, a Gravida segíti a baba növekedését, így holnap veszek egy dobozzal.
Az a baj, hogy napok óta beteg vagyok. Hiába turbózom magam vitaminnal, szerintem, most minden arra megy el, hogy gyógyuljak. Igazából csak köhögök, kapar a torkom, láz nincs, orvos látott.
De köszönöm szépen, kedves 8 Hetes Válaszoló a tippeket! :) És hogy érzed magad? Tüneteid vannak? Vagy kímél a babóca? :)
A kisfiam 8 hetesen volt. 1,5 cm. Mensi szerint akkor még csak 7+3 napos voltam, a doki 8 hetet írt a papírra, mert ez a méret annyi idősnek felel meg.
A kisfiam már elmúlt fél éves :-)
Most nézem, hogy mivel akkoriban betegek voltunk, nagyon ritkán tudtunk együtt lenni. Így a baba gyanús, hogy nem egy 30, hanem egy hosszabb ciklusban fogant, hiszen a 16. napon voltunk együtt... Derülnek még ki dogok...
Akkor azért kíméletes, rendes baba, hogy nem kínoz állandóan. :) Helyes, jól is kell bánni anyával. :)
Kedves 10.! Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam, hogy azért nem vagyunk elmaradva. Meg csak szólt volna az orvos, hogy nagyon pici...
Én naptár szerint 5 hét 5 naposan voltam először UH-on akkor 3 mm volt a Kicsim, aztán tegnap 8 hét 3 naposan és 8 hét 6 naposnak állapította meg a CRL alapján, ami esetünkben 22 mm volt. Mindjárt megnézem a kislányommal vezetett terheskönyvet, abból kiderül Ő mekkora volt ilyenkor. Pill.
Na, szóval Vele naptár szerint 7 hét 4 naposan kereken 8 hetet írtak és 14 mm volt a CRL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!