Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39. hétbe léptem, és második...

39. hétbe léptem, és második napja olyan erősen szúr a hüvelyemnél, amikor megmozdul a pindur, hogy a víz folyik rólam, mitől van ez? Hasonló valakinek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Készítsd magad közelébe az utazópakkot,pár nap és itt az idő! :)

Könnyű szülést kívánok!! :)

2009. aug. 27. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
gondolom csak a feje nyomja nem?? nem a pocim fáj, a hüvelyem, az is jelent valamit??? jujj, de jó lenne:)
2009. aug. 27. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nos nekem szülés előtt 2-3 nappal jött ugyanez a kellemetlen érzés,a belső nyomás a hüvelyemben. Nálam előbb folyt el a magzatvíz, de sztem ez nem törvényszerű.
2009. aug. 27. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó hónapban nagyon sokszor volt ez a nagyon kellemetlen nyilallás,de szerintem nem függ össze a szülés idöpontjával,mert én legalább 1 hónapra rá szültem, ahogy elöször ezt éreztem. Amúgy a baba nyom valami ideget,a súlya nehezedik oda le.
2009. aug. 27. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt az utolsó pár hétben, azt hittem, beka**lok! Nekem a fiziológiás labda nagyon sokat segített, nem fájt annyira! Neked is csak ajánlani tudom! Nagyobb bevásárlóközpontokban lehet kapni, kb. 1m átmérőjű gumilabda. 1-2 ezer forint volt, amikor 2 éve vettem.
2009. aug. 28. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!