23 hetes kismama vagyok. Van amikor nagyon sokat eszem, de vannak napok amikor alig, szinte ugy tömök magamba pár falatot. Ti, hogy vagytok? Mindig sokat esztek?
Nálam is hasonló a helyzet. Van, amikor napokig alig eszem, max. egy kis gyümölcsöt, joghurtot, mert nem esik jól többet enni. A doki szerint teljesen normális, azt úgyis jelzi, ha neki nem elég. A folyadék bevitelre figyelj nagyon, mert az kevésbé szokott feltűnni az embereknek, hogy kevés.
Múlt héten voltunk uh-on és mindent rendben találtak. A kisasszony pedig minden nap baromi aktív és majd kirúgja a kuckó oldalát..
Előző vok, arra elfelejtettem válaszolni, hogy kb. a 10. hétre "farosabb" lettem és a combom is vastagabbá vált, pedig akkorra még nem híztam kg-ban. A derekam eltűnt, tehát olyan egybe lettem...:( Mostanra sz'tem jobb ívem és formám van, mint akkor, pedig azóta sikerült 8 (!!!) kilót felszedni mozgás és odafigyelés mellett. Tehát tényleg minden terhesség és gyerek más és más.
Ja, és 24 hetesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!