Terhesség alatti vesefájdalom?
én pont ma voltam urológusnál a vesém miatt.meg a hólyagom miatt is.
szerencsére nekem csak a baba nyomja,de az viszont tuti h nem jó ha fáj nyomásra..sztem menj el holnap egy uh-ra és nézesd meg..bármi lehet..még vesekő is..
nekem is igy indult, most 4. en volt ket honapja hogy bent fekszek a korhazba... azota van vese kateterem amit most csereltek termeszetesen s baba miatt se altatas se erzestelenites nem lehetseges... es egy holyag kateterem is van hogy teher mentesitsek a veset. A pangas miatt folyamatos gyulladas all font,napi harom zacsko augmentin infuziot kapok, es a terhesseg vegeig minden igyis marad. en is elbagatelizaltam a problemat es most itt fekszek kat honapja es meg 10 het hatra van... szerintem nezesd meg...
udv: 29 hkm
igen, nem kellemes. arrol nem beszelve hogy hugyuti fertozes koraszuleshez vezethet, a te esetedben meg veteleshez. szerintem mindenkepp nezesd meg. nem eri meg rizikozni ...
29 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!