Bármit eszek délbe, vagy kora délután, mindentől fáj a gyomrom! Mit tegyek?
Ma például fél 12-kor ettem teljeskiőrlésű magos pirítós kenyeret,kenőmájassal és teával.Szét megy a gyomrom!Reggel ugyan ezt ettem és akkor nem fájt a gyomrom.
Az utóbbi 2 hétben ez minden napos!
Légyszi segítsetek!
Mit tegyek?
Mit csinálok rosszul?
Valamit szedhetek be erre???
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Valószinű hogy sok a gyomorsavad!
Vegyél be Rennie-t,vagy Gaviscon-t,kipróbálhatod
a Salvus vizet.Illetve próbálj olyan ételeket enni,
ami nem csinál savat.Sajnos amiket leírtál az pont savkeltő.
Vagyis a kenőmájas és a tea is.Nézz utánna a neten a savkeltő ételeknek,hogy mi az amit inkább kerülnöd kell,és mi az amit ehetsz!
39 hkm
Néha ég a gyomrom..igen lehet,hogy sok a savam.
Hűha!Azt nem is tudtam,hogy a kenőmájas savat csinál...
Köszönöm szépen!
Utánna nézek ezeknek az ételeknek!
Igen, valószínű sav. én is küzdök vele, mondjuk én eleve refluxosan estem teherbe, így most még rosszabb a gyógyszereim nélkül.
Sajna nagyon sok minden savat csinál, teából én csak zöld teát bírok inni. nagyon rossz a csoki, kávé, kelt tészták, fűszeres cuccok, paprikás dolgok, pörkölt alapok, hagymás dolgok. gyümölcslé és a szénsavas is iszonyat savat csinál, szinte csak mentes vizet iszom.
szedhetsz terhesség alatt renniet, ihatsz gaviscont, vagy maalox-ot (annak most valami új neve van). illetve nekem bevált a homeopátiás közül a rubinia 9ch bogyó. azt napi 3szor lehet 5-6 db bogyit elszopogatni amikor érzed a savad. én váltogatom ezeket a dolgokat, mert általában 1 hét után hozzászokik a szervezetem és akkor már nem hat ami addig éppen jó volt.
és próbálj magasan feküdve aludni, illetve lefekvés előtt ne egyél 2 órával.
nekem mondjuk mindegy mikor mit eszem, mindenképpen savam van este 5-6tól hajnali 3-4ig, így ált nappal tudok csak aludni, de ez van :)
neked remélhetőleg nem lesz ennyire komoly, elég ha figyelsz, mit eszel :)
Jó babavárást!
üdv!
33 hkm
Kedves 4. válaszoló!
Köszönöm a részletes válaszod!!!!!!!!!!!!:)
Megpróbálom ezeket az ételeket,beválik!
Köszönöm,sokat segítettél!
Kitartás mindjárt meglesz a babád!!!Én mégcsak 14+4hkm vagyok.
További minden jót!
remélem tényleg segítettem és elég lesz odafigyelni mit eszel :)ha esetleg van kérdésed, nyugodtan írj privátot is, ha tudok, adok tanácsot.
jó babvárást, most majd jönnek a jó dolgok, első mozgás stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!