Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megjött az AFP eredményem....

Megjött az AFP eredményem. Magas lett 52. valaki ebben az értékben írna nekem? MOM -ban tudom az értékeket.

Figyelt kérdés

Annyit mondott kicsit magas 52 nem tudom mihez viszonyítani, mert a pappíromat még nem kaptam meg!!! Nem tudom miben mérték, de nagyon aggódom első babám 18+6 napos vagyok és genetikai uh-ra 15.-én kell mennem, előbb nem kaptam időpontot.

Légyszi aki jártas az eredményekben írjon nekem.

Állítólag sok mindentől függhet étel, mikor vették le. s.t.b 12 hetesen voltam 5 napot kórházban volt 1 vérömlenyem, de felszívódott.

Aggódó kismami.

2013. jan. 5. 08:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

[link] [link]

nem is csatolok többet, ha a doki nem mondott rá semmit, ne aggódj, ezt a módszert már nem tartják fontosnak, sok helyen el sem végzik. De nem véletlen 5,2 az eredmény? Az 52 az tényleg magas. Ha a doki rendesen megnézte és nem szólt rá semmit, ne aggódj, ha bármi baj lenne, tuti nem hagyta volna szó nélkül!!!! Boldog babavárást!

2013. jan. 5. 09:04
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 16+2 vették le a vért.54,20 lett.A MOM viszont jó lett,és csak azt nézték.Az UH-n minden rendben volt,és az a lényeg!

Ne aggódj!!!!

2013. jan. 5. 09:09
 3/15 A kérdező kommentje:

Ezt nem a dokim mondta, hanem tegnap hívott a védőnöm hogy az afp 52 kicsit magas, de sok mindentől függhet!

Nem mom-ban mondta nem 5,2 hanem 52 így én sem értem ezt az eredményt!valószinű ebben mérték ng/ml.

Nem tudtok ebben határértékeket?

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 5. 09:13
 4/15 anonim ***** válasza:
első vagyok, bocsánat, nem figyeltem meg jól a kérdést. Így már világos, ne aggódj!!!!! :-)))))) Nekem is ennyi volt, megnéztem! :-) egészséges fiúcska lett:-)
2013. jan. 5. 09:13
 5/15 A kérdező kommentje:

ng/ml -ben nem tudtok véletlenűl határértéket?

Mert nem tudom mihez viszonyítani, az uh-ig még van 10 napom! :(

2013. jan. 5. 09:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.A 16. héten az átlag:36,3 ng/ml.17.-en:42ng/ml.

Nekem magasabb is lett picivel a tiednél,és mégis minden rendben.

2013. jan. 5. 09:27
 7/15 A kérdező kommentje:

Ha a 16.ik héten a határérték átlag:36,3 ng/ml.

Akkor itt mért irnak [link] Az ng/ml-ben megadott AFP 20 – 100 között tekinthető normálisnak.

A MOM és az ng/ml értékeknél van más is?

2013. jan. 5. 09:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs más érték.Nekem ez volt ráírva átlagként a papíromra.

Viszont ha azt vesszük alapul,hogy 20 és 100 között normális,akkor minden rendben nem?

2013. jan. 5. 09:58
 9/15 A kérdező kommentje:

A pappíromat még nem kaptam meg, de kíváncsian várom.

A pocaklakóm is biztosan érzi a bennem lévő streszt, ezért nem szabad idegeskedni.

de 100% ban az uh-kor nyugszom meg!!!!

2013. jan. 5. 10:16
 10/15 anonim ***** válasza:

AFP elavult teszt nem megbizhato.A legtobb nyugati orszagban mar reg nem hasznaljak mert csak sztresszeli a kismamakat es az eredmeny ketes.

Ne foglalkozz vele a genetikai UH sokkal megbizhatobb.

2013. jan. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!